Удряха ме зверски в главата, бях в несвяст и после

...
Удряха ме зверски в главата, бях в несвяст и после
Коментари Харесай

Ивайло Колев: Удряха Ме Зверски В Главата, Забравих Дори На Колко Години Съм

Удряха ме свиреп в главата, бях в несвяст и след това забравих на какъв брой съм години. Това показа в „ Здравей, България “ по Нова телевизия артистът Ивайло Колев. Любимецът на бургаската аудитория описа по какъв начин е бил атакуван във входа, в който живее поради сдърпване след теч в банята.

„ Миналата сряда, тъкмо преди концерта, който готвех в София, бях пребит във входа на блока, в който пребивавам. Не познавам нападателите. Не е съседски спор, тъй като поръчителят не живее в блока, не го познавам “, добави той.

„ Имаше фиктивен битов мотив за зверския побой. Имам проблем в банята. Поставих записка на хората, които живеят над мен. На нея написах и моя телефонен номер. Чуках на вратата, само че никой не отвори “, споделя артистът, който през 2015-та завоюва премията на журито и на публиката на фестивала “Бургас и морето”.

„ Бяха извикани хора. Нападнаха ме без никакво пояснение. Отнесох жестоки удари в главата и тялото. Все още съм в потрес. Според лекарите не е добре да се явявам тук-там със мощна светлина “, добави той.

„ Побоят стана сред етажите. Единственото, което чух, е „ за какво притесняваш жена ми “. В прелестни връзки съм с всички в блока. Никой не познава поръчителят на побоя. Това са външни лица. Вчера бях на различаване с моята брачна половинка, която е също очевидец “, показа Колев.

„ След побоя бях в несвяст. Не можех да вървя в права линия, виеше ми се свят. Не знаех на какъв брой години съм. Надявах се концертът да се случи, само че нямаше по какъв начин да стане това “, добави той.
Нападателите са били двама.
„ След като пропаднаха и най-малките шансове концертът да се случи, отидох в болница „ Пирогов “. Направиха ми проучвания. Надявам се хората, които ме нападнаха, да бъдат хванати “, съобщи артистът.

„ Това не ми е първит случай. Всички мои другари са се спречквали с яки момчета с бухалки по пътищата. Преди месец една кола на автомагистрала „ Тракия “ ме засече. Шофьорът ме принуди да спра в междинната лента. Слезе от неговата кола, отвори вратата и с помощта на това, че бързо потеглих, се спасих. Заобиколих го, а около нас минаваха коли с голяма скорост “, сподели още Ивайло Колев.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР