Удря е призната за виновна и осъдена на шест години

...
Удря е призната за виновна и осъдена на шест години
Коментари Харесай

Бившият румънски министър Елена Удря е задържана за 72 часа

Удря е приета за отговорна и наказана на шест години затвор за корупция в северната ни съседка

Бившият румънски министърЕлена Удря е арестувана с прокурорско разпореждане за 72 часа и следва да бъде импортирано искане до съда за непрекъснатото ѝ задържане, заяви представителят на основния прокурор Сийка Милева на брифинг в Съдебната палата във връзка със арестуваната през вчерашния ден у нас Елена Габриела Удря, някогашен румънски министър на районното развиване и на туризма в интервала от 2010-а до края на 2011 година

Причината за задържането е, че Удря е приета за отговорна и наказана на шест години затвор за корупция в северната ни съседка. Информацията е изпратена на българската гранична полиция по линия на интернационалното съдействие и по отношение на Европейска заповед за арест на Удря. След подхванати дейности от страна на Министерство на вътрешните работи дамата е открита покрай граничен пункт "Кулата " и арестувана за 24 часа.

Предстои българският съд да реши дали са налице предпоставките тя да бъде предадена на румънските правосъдни управляващи. Удря може и сама да се съгласи на това, изясни Милева.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР