Удоволствието от секса с любимия човек е от Бог, това

...
Удоволствието от секса с любимия човек е от Бог, това
Коментари Харесай

Папата: Удоволствието от секса е от Бог

Удоволствието от секса с обичания човек е от Бог, това е споделил Папа Франциск  Папа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март, съобщи РИА Новости.

Ватиканът е разгласил книгата TerraFutura (Бъдещето на Земята). В нея са били събрани изявления на Светия отец. "Насладата от вкусната храна и от интимния контакт с обичания човек произтича директно от Всевишния ", е декларирал той.

По думите на духовния лидер на повече от един милиард католици от целия свят ръководената от него църквата постоянно е осъждала плътските грехове и пошлото наслаждение. "Когато обаче двама души се обичат и извършват Божието напътствие "Плодете се и множете се, разпространявайте се на земята, и умножавайте се на нея (Битие 9:7) ", насладата от половия акт е от Бог ", е коментирал Франциск.

"Моралът, който строго осъжда откровените човешки усеща като любовта, е неправилна трактовка на християнската теория. Прекален светец и Богу не е мил ", е показал още главата на Римокатолическата черква.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР