Удостоверенията за вписаните в регистъра БУЛСТАТ да могат да се

...
Удостоверенията за вписаните в регистъра БУЛСТАТ да могат да се
Коментари Харесай

Удостоверения по БУЛСТАТ вече ще се издават и онлайн

Удостоверенията за вписаните в регистъра БУЛСТАТ да могат да се издават и по електронен път, планува утвърден от държавното управление план за корекция в Закона за указател БУЛСТАТ, който ще бъде препоръчан на Народното събрание за утвърждение.

Така заявката за издаване на сходно уверение ще може да се подава онлайн и по същия метод за бъде получавано от жителите, които не желаят зда чакат на гише.

Предложените законови корекции основават и нужните нормативни предпоставки за осъществяване на решението на държавното управление за унищожаване условието за показване на книжен притежател от жителите и бизнеса на удостоверението за вписани в указател БУЛСТАТ условия. Документът ще се изисква служебно по електронен път.

С предлаганите промени в Закона се обезпечава също по този начин опция за регистрация в Централния указател на особените залози на задграничните физически и юридически лица, които са залогодатели по смисъла на Закона за особените залози, оповестиха от държавната осведомителна работа в сряда.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР