Удивително е как един несполучлив герой може да намали рейтинга

...
Удивително е как един несполучлив герой може да намали рейтинга
Коментари Харесай

Обявиха най-дразнещите герои в киното

Удивително е по какъв начин един неудачен воин може да понижи рейтинга на целия филм в очите на феновете. Ролите, които се основават, с цел да внесат нещо комично в лентата постоянно се оказват зле измислени и дразнещи. Това се случва от време на време и с готините, съвременни основни герои, които евентуално наподобяват добре в главите на сценаристите, само че в последна сметка са отвратително " куци " на екрана, предава БГНЕС.
Има доста аргументи, които да създадат филмовия воин запаметяващ се. Изброените по-долу се оказват запаметяващи се поради това, че множеството почитатели не могат да ги понасят.
 Театър и кино във Vida ART Festival (СНИМКИ) Театър и кино във Vida ART Festival (СНИМКИ)
След куклената режисура през днешния ден преди обяд, фестивалът продължи довечера с моноспектакъла „ Мечтата на пътуващия артист “ на...
, кино поредност " Хари Потър "  
Въпреки че е основен воин в поредицата, Хари Потър се оказва не изключително особено приветлив. Едно от обясненията е, че Даниел Радклиф трябваше да се бори с въображението на милиони млади читатели и беше безапелационен за малко на брой.
Уили Скот, „ Индиана Джоунс и храмът на гибелта “ (1984) 
Във втория филм за Индиана Джоунс основният воин на Харисън Форд получава за сътрудник в приключението си Уили Скот – певица в нощен клуб. Между нея и Инди се появява любовна конспирация, само че героинята на Кейт Капшоу се стори на доста от феновете истерична жена с огромно самочувствие. Според крайното мнение на някои Уили Скот е върнала феминизма с към десетилетие обратно. Героинята на Капшоу е замислена като занимателна, само че писъците и крясъците й вбесиха публиката.
 София Лорен с премия за най-хубава актриса за ролята в Животът пред теб София Лорен с премия за най-хубава актриса за ролята в " Животът пред теб "
Актрисата София Лорен завоюва влиятелна годишна премия за най-хубава актриса за кино лентата „ Животът пред теб “. Наградата за итал...
Jar Jar Binks, сага " Междузвездни войни "
Jar Jar Binks е един от най-охулваните герои в историята на киното. Инфантилният му комизъм наподобява опонира на този героичен франчайз и най-верните почитатели на сагата не реагираха по никакъв начин добре на появяването му.
Двайсет години след основаването на този воин, основателят на „ Междузвездни войни “ Джордж Лукас призна, че..това е обичаният му персонаж от всичките 9 епизода на фантастичната поредност. Доста фенове се запитаха „ Лукас да не би да се майтапи? ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР