Удивителна липса на всякаква елементарна представа дори от слагане на

...
Удивителна липса на всякаква елементарна представа дори от слагане на
Коментари Харесай

Ужасяващи резултати от работата на Велико Желев по ул. Алабин

Удивителна липса на всякаква обикновена визия даже от слагане на улични лампи проличава от тази най-проста активност, извършваща се по ремонта на тасето на трамвай №5 в частност по улица Алабин.

Купчинки от бетон застопоряват стълбовете – огромен смях, само че не и когато става дума за европроект с обща стойност 115 240 113,94 лева За съпоставяне сме снимали обикновено поставено улично осветяване на прилежащи пътни артерии в същия супер централен квартал на София.

Проектът се извършва от Велико Желев – компаниите, отпред с Хидрострой / ВДХ, му са част от обръчите на Доган. Стига да отбележим качеството, което очевидно може да си разреши различен негов забавен обект – булевардът във Варна, излязъл над 40 млн. лева на километър, който пропадна дни след откриването си и още 2 пъти по-късно, мина през трибуните на стадион и още сума пакости, с които стана същинска легенда.

Същият предприемач беше непосредствено упоменат от вътрешния министър Бойко Рашков като огромен експортьор на десетки милиони от България и инвеститор в недвижимости в Дубай, където семейството му държи десетки жилища.

Велико има общо 329 млн. лева - 213 млн.лв. за първите и още 116 млн. лева за вторите сектори по Автомагистрала Хемус, които се оказаха противозаконни.

Същият е получил от тези забавни заеми на държавната Българска банка за развиване, отпуснати на обичаните компании на остарялата власт, които на процедура не подлежат на връщане. Сумата при него, която до момента е известна са 57,4 млн. от нашите пари. Нашите, тъй като страната наля 700 млн. на банката си сякаш против коронакризата и в помощ на дребния бизнес при Борисов 3, пък те отидоха при сдруженията на Домусчиев, Велико, Вълка и други близки до Движение за права и свободи предприемачи.

В случая с близкия до Велико Румен Гайтански – Вълка получените 150 млн. лева бяха дадени против „ репутация” на компания от къдражлийските села, която след вземането на държавния джакпот беше препродадена за 100 лева, както сочат регистрите. Сиреч, в никакъв случай няма да върне нашите 150 000 000 лева

Хубавата група предприемачи са в листата на 19-те на премиера Кирил Петков, като по високите етажи на властта се приказва, че това ще бъде базата на идващия лист Магнитски.

Радостина Тонева

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР