Удивителен брой жертви все още чакат да получат справедливост в

...
Удивителен брой жертви все още чакат да получат справедливост в
Коментари Харесай

Скандалът с пощите: Какво обезщетение получиха жертвите и наказан ли е някой?

Удивителен брой жертви към момента чакат да получат правдивост в абсурда с пощите, макар обещанието на държавното управление за обезщетение и въпросът за отговорността се задава огромни.

Зрителите на новата драма на ITV Mr Bates Vs The Post Office останаха ядосани от несправедливостта и ужасяващото персонално опустошаване, породени от непозволеното гонене за кражба на стотици заместник-пощенски чиновници от пощата.

Поредицата наблюдава същинската история на абсурда към инсталирането на нова компютърна система Horizon от пощите, създадена от японската компания Fujitsu, която се оказва дефектна и записва подправени счетоводни данни. Между 2000 година и 2015 година стотици заместник-началници, в това число Алън Бейтс, бяха преследвани и за мнозина човешката цена беше опустошителна.

От общо 736 чиновници, над 230 бяха вкарани в пандиза, в това число бременна жена, четирима се самоубиха, 33 починаха, други бяха оповестени в неплатежоспособност, до момента в който мнозина видяха по какъв начин персоналният им ж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР