Ударното падане на живака в термометрите през последните дни не

...
Ударното падане на живака в термометрите през последните дни не
Коментари Харесай

Секси риболовката Мима има в колекцията си 72-килограмов гигант СНИМКА

Ударното рухване на живака в термометрите през последните дни не отхвърли запалената рибарка Мима Шопова да се отдаде на заниманието си. Атрактивната русокоска употребила свободната си заран, с цел да хвърли въдица във водите на Янтра край Първомайци и съумяла да улови огромен шаран. Споделя, че шансът й се усмихнал, тъй като зимата мъчно се случва на кукичката да се закачи подобен образец. 



" Беше доста студено, само че въпреки всичко отидох в местността Пачия вир в Първомайци, както я знаят всички риболовци в региона. Мой сътрудник по въдица ми сподели, че на същото място преди няколко дни е изтървал един огромен шаран, и аз се възпламених. От 14 години вървя там, само че за първи път през зимата пипвам подобен прекрасен образец. Тежи 6,5 кг – не е доста огромен, само че като се има поради в какво време е уловен, си е цяло достижение “, показа Мима, представена от " Борба ".

Разказа, че за примамка употребила медена царевица с два бели червея. Не след дълго въдицата " изпратила “ сигнал, че има улов. Съпругът й оказал помощ с кепа и съумяла да извади сладководния образец.

" По принцип в подобен мраз се ловят кефал и скобар, само че на плувка, а аз си падам по дънния лов на риба. Разликата сред мен и другите дами рибарки е, че те ловят на язовир, а за мен няма нищо по хубаво от реката, в нея рибата е дива и доста по-борбена “, счита въдичарката.

Гордо акцентира, че за своите 14 години, отдадени на обичаното занимание, има доста извадени трофейни риби. Най-впечатляващата обаче е с тегло 72 кг. Разбира се, не била сама при този лов на риба ен излет, а в компанията на братовчед си и другар. Заедно положили огромни старания, с цел да измъкнат колоса от водата - на същото място, където хванала шарана оня ден. Борбата с великана траяла цели два часа.

" Ходя за всевъзможен тип риба – щука, сом, шаран, амур, толстолоб и така нататък Наследих любовта към въдичарството от моя татко. Стана напълно инцидентно, а през днешния ден при всяка опция ходя на реката да си опитвам шанса “, твърди ексцентричната дама.

Тя е запалена и по броденето в гората за търсене на трюфели. Заедно със своето куче Бойко, който е специфична порода – кръстоска сред кокер и бретон шпаньол, кръстосват Балкана за намиране на скъпите гъби. Твърди, че няма самообладание времето да се оправи, с цел да предприеме още веднъж трюфелни излети.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР