Ударно завръщане в ефира направиха Момичетата на късмета Силвия и

...
Ударно завръщане в ефира направиха Момичетата на късмета Силвия и
Коментари Харесай

Удар от миналото! Момичетата на късмета прегазиха Гала СНИ...

Ударно завръщане в ефира направиха " Момичетата на шанса " Силвия и Ива от играта на Къци Вапцаров „ Риск печели, риск губи “. Те гостуваха в новата графа на „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ и припомниха на феновете за какво бяха любимки на цяла България.



Двете дами описа пред водещия, че през днешния ден животът им няма нищо общо с малкия екран. Силвия, която към този момент е русокоска, обича да пътува мъжа си по далечни и екзотични дестинации. Освен това поставя изкуствени мигли на дами в свое студио. Ива може да се похвали с забавна кариера. Тя дава късмет на млади сънародници да осъществят професионалните си упоритости по света. Зрителите засипаха с похвали двете дами, а някой бяха безапелационни, че Силвия е била много по-харесвана от Гала.



„ Силвето беше и е в пъти по-харизматична от Гала, но Галето доста надъхана и проби до славата “, написа обожател на предаването на Къци. „ Ива е прелестна! А и какъв брой малко хора умеят да живеят в сегашното, а не в обезверени опити да върнат предишното / младостта си. Поздравявам я за това “, разяснява друга разчувствана зрителка. „ Много благ спомен. Върна че обратно във времето, когато бях дете “, радва се друга. Припомняме, че момиче на шанса е била освен Гала, само че и брачната половинка на Юлиан Вергов, както и Ива Екимова, написа Hotnews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР