Ударни промоции за 3-ти и 8-и март са обявили отсега

...
Ударни промоции за 3-ти и 8-и март са обявили отсега
Коментари Харесай

Обявиха ударни промоции, българите полудяха

Ударни промоции за 3-ти и 8-и март са оповестили занапред вериги и онлайн магазини, сподели изследване на " Телеграф “. Бутиците всеобщо се пълнят със стока на едро от топмарки по 10 лева парчето. Други вършат тематични понижения единствено на български артикули за националния празник. По мотив Деня на дамата има и специфични промоции при покупка на електроуреди.

Оферти

Сред офертите за търговците на едро са маркови блузи за по 10 лева броя, като след надценката цената за крайния клиент става двойна. Въпреки това още веднъж излиза по-евтино, разясниха търговци. Конфекцията се купува на едро и идва от хранилища от Полша. Всички артикули са истински и всеки един има гаранция, са оповестили търговците. И допълват, че става дума за световноизвестни дизайнерски дрехи.

От евтиното предложение могат да се възползват освен компании, които държат магазини, а и крайни консуматори. Условието е да закупите 10 продукта. Друга промоция е единствено за български артикули и важи само на 3 март. Тогава с 20 до 30 % понижение може да пазарувате от парфюмерии. Намаление за националния празник вършат даже някои книжарници. С отстъпка от 15 % може да пазарувате онлайн също настолни игри от български създатели, като се вършат и дарове - книга или филм. Други марки вършат отстъпки тъкмо до 3 март, когато е последният ден на пониженията им. Такъв е казусът с известна верига за елегантни костюми, където има отстъпки от 50 %.

Продължителност

Повечето празнични мартенски промоции са с дълготрайност сред 5 дни и седмица. Други вършат акциите единствено на 3-ти и на 8-и за определени артикули. Сред предложенията е и да си купите пералня или сушилня до края на март и да получите удължена гаранция от спомагателни 3 години с изключение на постоянната, описаха още търговци.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР