Ударна парти доза ще тресе града на студентите от тази

...
Ударна парти доза ще тресе града на студентите от тази
Коментари Харесай

Любимката на Доналд Тръмп открива парти сезона в студентски град

Ударна празненство доза ще тресе града на студентите от довечера,съобщават от Profile international.
Любимката на американския президент Доналд Тръмп Жана Янева, Мис Вселена България към този момент е резервирала своето място във ВИП зоната на ILLUZION, където довечера час преди среднощ стартират публично три дневни празненство.

Тази вечер час преди среднощ каймакът на нощна София ще се отърка в новия нощен клуб ILLIZION и ще се причисли към студентските купони,които завършват в ранните часове при изгрева на слънцето.
Начало на празненство настроението ще даде секссимвола Галин и Лорена,които разрушиха шлагер класациите това лято.
На 21 септември през днешния ден студентски град няма да е същия.
На 22 септевмври половинката на Кубрат Пулев Андреа пък ще се качи на сцената на ILLUZION дружно с нашумялата 14 годишна Сузанита,дъщеря на Орхан Мурад. Очаква се необикновено и запаметяващо се шоу.
Ден след Андреа в съботната вечер еротично шоу ще завладее студентите,като на сцената се чакат да се качат повече от съблазнителни дами,допълват още от Profile international.
По аления килим тази вечер се чакат да преминат Жени Калканджиева,Жана Янева Мис Вселена България,Наталия Гуркова, Габриела Кирова Мис България 2016,Мистър Менхънт Георги Вълков,Ивел Йорданов завърнал се тези дни с 2 ро място на международен конкурс в Грузия,Батуми.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР