Ударна доза страст, интриги и ревност ни очаква в следващите

...
Ударна доза страст, интриги и ревност ни очаква в следващите
Коментари Харесай

Ергенът: Алек напуска коктейл обиден след грозен конфликт в имението

Ударна доза пристрастеност, интриги и ревнивост ни чака в идващите епизоди на „ Ергенът “ тази седмица! Приятелки стават съпернички, Алек напуща коктейла афектиран след грандиозния им спор в имението. 

В сряда и четвъртък вечер (3 и 4 април) от 20:00 ч. феновете ще станат очевидци на бурни страсти, мъчителни откровения, разрушени другарства и няколко смели хода, които ще провокират неочакван поврат във взаимоотношенията сред участничките.

Днес (3 април) Наум ще дойде в имението с писмо от Алек с името на една специфична дама, с която „ ергенът “ желае да прекара деня си на далечно и екзотично място. Предупреждението на водещия, че самостоятелната сантиментална среща няма да е „ за хора със слаби сърца “ неизбежно ще стане мотив за забавни догадки от страна на останалите претендентки какво тъкмо е подготвил предприемачът за избраницата си. Докато двамата се любуват на уединението си надалеч от цивилизацията, останалите девойки в имението ще се впуснат в следващото групово предизвикателство, разпределяйки се по двойки с тези, с които се познават най-добре, в класацията за богини – „ Rhodes 2024. Top of the Top “. 

Поотделно те ще би трябвало да дават отговор на въпроси за останалите дами в имението, измежду които – кои от тях са най-красиви, умни, суетни, мързеливи, претенциозни или лицемерни, а двойката, която има най-вече съвпадения, ще получи покана за първата в историята на „ Ергенът “ у нас двойна сантиментална среща.

Откровенията очи в очи заплашват да доведат както до тоталното разединение в групата на „ Малките пантерки “, по този начин и до тежък прочувствен срив на най-засегнатата участничка. Скандалът сред досегашните най-хубави приятелки в имението ще раздруса стените му радикално, а това ще стане мотив да забележим някои от видимо свитите дами в неподозирана светлина. Вечерният коктейл ще протече по специален регламент, а по време на „ Церемонията на Розата “ Алек ще бъде изправен пред следващия си тежък избор.

В четвъртък вечер (4 април) феновете на bTV ще се насладят на двойната среща на Алек с дамите, които с отговорите си в „ Rhodes 2024. Top of the Top “ ще потвърдят, че имат безусловно „ синхронизиран “ усет. Бизнесменът ще води двете приятелки на спираща дъха офроуд разходка до най-високата точка в планината, а дали и двете ще получат роза от него, следва да разберем. По време на вечерния коктейл ще станем очевидци на открит спор за вниманието на Алек, доказващ за следващ път максимата, че „ за любовта правила не съществуват “. Всичко това ще се случи пред погледа на самия Младенов, а каква ще бъде повода той да се отдръпна афектиран от компанията на дамите и да изненада всички с решението си с коя от тях да се раздели по време на „ Церемонията на Розата “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР