Ударна доза страст, интриги и ревност ни очаква в следващите

...
Ударна доза страст, интриги и ревност ни очаква в следващите
Коментари Харесай

Евгени избира между две от най-близките приятелки в Ергенът

Ударна доза пристрастеност, интриги и ревнивост ни чака в идващите епизоди на най-романтичното телевизионно премеждие „ Ергенът “ тази седмица по bTV. В сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. феновете ще станат очевидци на бурни страсти, мъчителни откровения и две целувки, които ще провокират неочакван поврат във взаимоотношенията сред участничките.

В сряда вечер (22 март) вечерният коктейл ще протече по нови правила, а девойките няма да имат право да прекъсват срещите на Евгени в градината на имението. В прям диалог с виртуоза една от претендентките ще бъде откровена до болежка и ясно ще съобщи неодобрението си към постъпката му по време на бала да пренебрегне „ ученичките си “ и решението му да подари розата, предопределена за някоя от тях, на Валерия. Каква ще бъде реакцията на Евгени и дали „ смелостта “ на девойката няма да провокира сълзи от отчаяние в очите ѝ? 

По време на коктейла музикантът ще предприеме неочакван ход и ще се настани сред две от най-изявените претендентки за сърцето му. Има ли съответна цел неговата постъпка, ще стане ясно в сряда от 21:00 ч. по bTV, когато феновете ще станат очевидци и на едно ненадейно опрощение. Вечерта ще приключи с следващата инфарктна Церемония на розата, в която харизматичният „ ерген “ на България ще би трябвало да избира сред две от най-близките приятелки в имението. 



В четвъртък вечер (23 март) своята покана за сантиментална среща ще получи дама, която от дълго време копнее за самостоятелно уединение с Евгени. По време на тяхната идилия виртуозът ще изненада своята годеница, вземайки нещата безусловно „ в свои ръце “. „ Ергенът “ ще води дамата на специфична вечеря в ресторанта на собствен непосредствен другар, а неудържимото привличане посред им ще стане мотив за повече от парещ свършек на сантименталното усамотение. 



Междувременно, останалите девойки в имението ще би трябвало да се изправят във физическо състезание в басейн, цялостен с първокачествена „ нежно хидратираща и внимателно подхранваща кожата “ слуз. Наградата за победителката е първа персонална „ визита “ с Евгени и нанагорнище в йерархията. Две от девойките обаче ще решат да нарушат разпоредбите, а това тяхно „ непокорство “ ще стане мотив за същинска стихия в имението на любовта. 



Зрителите ще станат очевидци и на прочувствен диалог сред Евгени и Пам, в който тя ще му признае за най-голямото изменничество в живота ѝ, което я е наранило до болежка. Есеистката няма да успее да овладее страстите си, а каква ще бъде реакцията на Евгени, следва да разберем в четвъртък вечер от 21:00 ч. по bTV. Коктейлът ще бъде белязан от още една дълго чакана целувка, която ще бъде непокътната в загадка, а в края на вечерта следва нова Церемония на розата, след която още една от претендентките ще би трябвало да се сбогува с Евгени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР