“Ударихме дъното с Барса. Ако се налага да си тръгна,

...
“Ударихме дъното с Барса. Ако се налага да си тръгна,
Коментари Харесай

В Барселона се надяват Пике да изпълни заканите си

“Ударихме дъното с Барса. Ако се постанова да си потегли, с цел да се “влее нова кръв ” в отбора, ще се махна ” (след 2:8 против Байерн). “Ако на следващия ден Куман ми каже, че би трябвало да напусна, ще спра с футбола. Няма да играя в различен тим, с изключение на за Барса ” (2021 г.) ”. “Ще сложа завършек на кариерата си, само че няма да съм запаса ” (2021 г.). Всички тези изявления са на Жерард Пике през последните две години, в които каталунците изпитваха проблеми. В тях Пике беше корав титуляр, само че не по този начин стоят към този момент нещата.

От новия сезон ветеранът е запаса в селекцията на Чави Ернандес, като на сметката си има единствено мач и половина. В същото време договорът му е чак до лятото на 2024 година, а през идната зима той ще навърши 36 години. По тази причина в този момент в клуба се надяват Пике самичък да се отдръпна, твърди вестник “Спорт ”.

Световният първенец мъчно може да се пребори за стартово място при все по-сериозната конкуренция в отбора, само че в това време през лятото отхвърли да напусне.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР