Ударих се в цимента, а количката падна върху главата ми.

...
Ударих се в цимента, а количката падна върху главата ми.
Коментари Харесай

За Това 13-Годишно Момче Нямаше Надежда. Само Ден Преди Да Изключат Системите Му Се Случи Същинско Чудо!

" Ударих се в цимента, а количката падна върху главата ми. След това не помня нищо ", споделя в този момент оживялото момче от Мобил, Алабама.

Оттам стартира кошмарът за цялото семейство. Детето е с жестока контузия - има седем черепни фрактури, написа дир.бг.

Дженифър Райндл, майка на Трентън, описа:

" Видях единствено краката на носилката. Бил е мъртъв 15 мин. А когато се върна ми споделиха, че в никакъв случай няма да е естествен още веднъж. Казаха ми, че поради неналичието на О2, даже да оцелее, мозъкът му няма да действа ".

След седмици старания резултатът не е приемлив. Предлагат на родителите Трентън да бъде разгласен за мъртъв, а с органите му да бъдат избавени 5 деца, които чакат за трансплантация.

" Обясниха ни, че не е заслужено още веднъж и още веднъж да го връщаме, тъй като това поврежда органите му в допълнение ", сподели още майката.

В деня, в който е трябвало да бъдат подписани и последните документи и животоподдържащата инсталация спряна - Трентън се връща.

Сега момчето приказва, чете, даже взема решение задания. Предстои му дълъг развой на възобновяване, само че той става все по-силен с всеки минал ден. Казва, че в този момент мисли доста повече преди да направя нещо.

" Няма друго пояснение, с изключение на Бог. Няма различен метод да съм се върнал... ", уверен е Трентън.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР