Удари ме по главата и ми се закани: „Ще те

...
Удари ме по главата и ми се закани: „Ще те
Коментари Харесай

Кристина, която уби децата си, с ново шокиращо обвинение срещу мъжа си

" Удари ме по главата и ми се закани: „ Ще те принудя да се самоубиеш, като полицайката от районно управление (на МВР) Сандански, която скочи от блок в София”. Това написа в тъжба до полицията, подадена на 2 ноември от 32-годишната Кристина от Сандански, упрекната, че е умъртвила двете си деца, оповестява Faktor.bg.

Във въпросната тъжба младата жена прави шокиращи самопризнания за това по какъв начин се държи с нея бащата на двете ѝ деца Георги: " Удари ме по главата и ми се закани: „ Ще те принудя да се самоубиеш, като полицайката от районно управление (на МВР) Сандански, която скочи от блок в София”. Ще ти упражня такова психическо принуждение, че няма да можеш да издържиш”.

За този побой Кристина си е извадила здравно удостоверение.

Иначе, хронологията на събитията демонстрира, че младата жена се среща с Георги през 2014 година. Малко по-късно решили да живеят дружно.

Майката споделя, че за последните 6 години е подложена на непрекъснат тормоз, принуждение и психическо безчинство. След всеки следващ побой тя е пускала тъжба в РПУ, само че в никакъв случай не си е вадила здравно удостоверение, а Георги постоянно по този начин нагласял нещата, че да няма очевидци.

За насилието и драмите в живота на Кристина свидетелства и брат ѝ Илиян Дунчев. След убийството на племенниците си, той се е прибрал неотложно от Австрия, където работи и живее през последните 10 години.

„ На 26 ноември тази година съдът в Сандански трябваше да даде ход по нейно дело против Георги за тормоз и домашно принуждение. Последните дни преди убийството на децата сестра ми е била под цялостен душевен тормоз и принуждение от страна на Георги и юриста му Ангел Белички.

Кара ли са я да се откаже от жалбите си, от правосъдното дело и юриста си. Принуждава ли са я да подпише неуместно единодушие, че децата остават в къщата на Георги, че тя ще ги вижда единствено два пъти месечно, при изискване обаче, че и тя остава да живее в същия дом. Всичко това е разказала на майка ни единствено дни преди кървавата драма “, споделя братът на обвинената.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР