Ударен резултат на номинацицонното събрание на ПП ГЕРБ в Петрич

...
Ударен резултат на номинацицонното събрание на ПП ГЕРБ в Петрич
Коментари Харесай

Ето кой ще е кандидатът за кмет на ГЕРБ в Петрич! Край на спекулациите! Д. Бръчков ги размаза! От 227 присъстващи на номинационното събрание 224 гласуваха За

Ударен резултат на номинацицонното заседание на Политическа партия ГЕРБ в Петрич за настоящия кмет и водач на партията на Борисов, Димитър Бръчков. Сгласовете на 224 от 227 присъстващи,безапелационно Бръчков размаза конкуренцията в лицето на Геоорги Динев, за който гласоподаваха едвам 16 от присъстващите.и бе определен единомислеща за претендент за общински кмет.Бившият депутатДимитър Танев беше номиниран,но отдръпна кандидатурата си, единствено изиска думата,за да се изкаже пред съпартийците си.

Прогнозата ни се сбъдна и даже надвиши упованията ни за престижа на Димитър Бръчков измежду единната и постоянна конструкция на ГЕРБ в Петрич. При подобен резултат спекулациите с това,кой ще е претендентът за кмет завършват. Резултатите са следните:Димитър Бръчков получи при гласоподаване 224 гласа „ за “, 3-ма гласоподаваха „ въздържал се “ от присъстващи 227 делегати. Номинацията направи Димитър Чолев – зам.-директор на СУ „ Антон Попов “.

Номиниран от Ивайло Попов беше и някогашният народен представител Георги Динев - 16 делегати гласоподаваха „ за “, 80 „ срещу “, 130 „ въздържал се “. Отвод си направи Димитър Танев, който също беше номиниран за претендент за общински кмет на Политическа партия ГЕРБ. Събранието излъчи и 22 номинации за кметове на села в община Петрич, с които да излезе партийната конструкция.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР