Ударен е с тежък предмет в главата. С последни сили

...
Ударен е с тежък предмет в главата. С последни сили
Коментари Харесай

Денди е със счупен череп, бори се за живота си

Ударен е с тежък предмет в главата. С последни сили е съумял да стигне жилището си, където се е заключил, а по-късно е примрял

Светският лъв Любомир Милчев - Денди е със строшен череп и се бори за живота си.

Той е бил ударен с тежък предмет в главата. Предполага се, че негов другар е направил опита за ликвидиране, което е станало отвън дома му.

Денди живее в апартамент на ул. "Св. Иван Рилски “. Именно там, паднал по очи, той бил открит от негов другар, с който съжителствали. Това станало в 2 ч. след среднощ в петък. Мъжът бил разпитан и обяснил, че излязъл от жилището още в четвъртък. Когато се прибрал при Денди, външната врата била заключена от вътрешната страна. Човекът отключил и останал безгласен. Милчев лежал на пода, а на главата му зеела голяма рана. Той неотложно извикал кола за спешна помощ и полиция, оповестява.

По време на огледа станало ясно, че Денди не е бил атакуван в жилището, а някъде на открито. Той обаче е бил в безсъзнание и не е бил разпитан. Една от версиите на проверяващите е, че е допустимо и въпросният другар на Денди да е излъгал. Той е бил разпитан, като се ревизира алибито му, къде е бил във съдбовната петъчна нощ. Иззети са камерите в региона на жилището.

По оперативни данни Милчев се е прибирал и е избухнала кавга с негов прочут, който го е блъснал в главата. С последни сили светският лъв е съумял да стигне жилището си, където се е заключил, а по-късно е примрял.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР