Ударът с тортила Рачков получи в лицето при опит на

...
Ударът с тортила Рачков получи в лицето при опит на
Коментари Харесай

Димитър Рачков е готов да се прави не просто на шут, а да стане за посмешище, за да вдигне рейтинга

Ударът с тортила Рачков получи в лицето при опит на Алекса да плесне Деян Славчев – Део, тъй че да изплюе водата, от която бе издул бузи

Димитър Рачков бе нокаутиран с тортила и наплют в една от игрите, които разигра в шоуто си „ С Рачков всичко е допустимо ” по Нова телевизия предходната неделя. Първо го отнесе от Алекса, спечелилият в предишния сезон на риалитито „ Игрите на волята ”, а след това и от артистът Герасим Георгиев – Геро, който сякаш му бе другар и дори водеха дружно надпреварата за фалшификати „ Като две капки вода ”.

Ударът с тортила Рачков получи в лицето при опит на Алекса да плесне Деян Славчев – Део, тъй че да изплюе водата, от която бе издул бузи. Тъй като при първия опит го трансферира и запрати тортилата зад сцената, Алекса се раздаде при реванша и по този начин замахна, че нацели и Део, и Рачков. Шамарът с тортила не изглеждаше мощен, само че Рачков залитна и се свлече на пода. „ Какво правиш, бе?! ”, възкликна актьорът-водещ, седнал долу, и се разхили. Алекса го прегърна в символ на опрощение и откакто публиката, която виеше от смях, се поуспокои, играта продължи.

„ Нали виждаш?! По-рано какви излъчвания водехме, а в този момент – плющим се с тортили ”, заключи Рачков, малко преди да бъде и наплют в предаването си. Това се случи отново в същата игра, само че със противници актьорите Юлиан Вергов и Герасим Георгиев – Геро. Когато след продължението, дуелът излезе от надзор, Юлиан шибна Геро с тортила през лицето. Последният изпусна водата от устата си, само че тъкмо в този миг на пътя й се оказа не противника му, а водещият. Геро намокри тениската на Рачков, който таман да се в профил, с цел да не отнесе още, само че Юлиан го побутна напред. Така че лицето на водещия се оказа на пътя на струйката вода, която изригна от устата на Геро.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР