Ударът през септември от крилати ракети и дронове върху съоръженията

...
Ударът през септември от крилати ракети и дронове върху съоръженията
Коментари Харесай

Израел обясни провала на “Пейтриът” и препоръча “Панцир-С1”

Ударът през септември от крилати ракети и дронове върху оборудванията на “Сауди Арамко” в Саудитска Арабия не могат се случат в Израел, оповестява някогашният началник на Организацията за противоракетна защита на страната на евреите Узи Рубин.

“Имаме по-малка повърхност и това има преимущество в доста връзки, тъй като е преимущество в ръководството на въздушното ни пространство “, съобщи той, написа "Поглед инфо ".

Според него главният проблем на Саудитска Арабия е компликацията при разкриване на ниско летящите ракети и дронове над огромна територия. Според Рубин за унищожаването на такива цели е подобаващ съветският зенитен ракетно-оръдеен комплек комплекс "Панцир-С1 ".

На 20 септември Джоузеф Дънфорд, ръководител на Обединения комитет на началник-щабовете на Съединени американски щати съобщи, че нито една система за противовъздушна защита не може да отблъсне офанзива, сходна на тази, против петролните уреди в Саудитска Арабия.

На 19 септември източник на Министерството на защитата на Русия съобщи, че системите за противовъздушна защита, създадени от Съединени американски щати, по-специално “Пейтриът”, не могат да отхвърлен офанзива от дронове в Саудитска Арабия заради противоречие с заявените характерности.

Превод: В.Сергеев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР