Ударът е бил толкова силен, че предницата на колата е

...
Ударът е бил толкова силен, че предницата на колата е
Коментари Харесай

Кола се вряза в къща в Исперих

Ударът е бил толкоз мощен, че предницата на колата е влезнала в една от стаите
Автомобил се вряза в къща на основната улица в Исперих. Инцидентът е от вечерта на 1 февруари. Няма потърпевши хора от семейството, макар че колата безусловно е влезнала, събаряйки стената в една от стаите. По това време собственичката на дома - 85-годишна жена, е била в друга стая.

„ Каскадьорът ” е 23-годишен мъж. Той е отказал да бъде тестван за алкохол и опиати, както и да даде кръвна проба. Настанен е в разградската болница със строшен крайник.

Около 23 ч. на 1 февруари лидерът забива мощния си автомобил в къщата на старата жена. В деня на случая водачът е записал колата си в КАТ. Според първичния оглед, повода за злополуката е загуба на надзор над автомобила на десен завой, оповестиха от полицията в Разград.

Ударът е бил толкоз мощен, че предницата на колата е влезнала в стаята, като е сринала съвсем цялата стена и част от покъщнината. Според автомобилния инструктор Румен Иванов, който образова водачи в Исперих, колата се е движила с висока скорост.

„ Тази точка тук е конфликтна, тъй като завоят е изострен съвсем 90 градуса. Скоростта е била висока и лидерът губи ръководство на автомобила. Ограничението е 50 километра, в случай че е карал с 50 километра, не би трябвало това да се случи ”, разяснява Иванов.

От Министерство на вътрешните работи Разград оповестиха за NOVA, че същият водач преди повече от две години още веднъж е имал произшествие и отново е отказал да бъде тестван. Шофьорската му брошура е била отнета за две години. А живеещите по основната улица в Исперих описват, че всекидневно в този сектор се кара с висока скорост.

Улица “Арда ” в Исперих е част от републиканската транспортна скица и трафикът тук е сериозен, а рестриктивните мерки на скоростта не се съблюдават. Затова хората, които живеят в региона, упорстват да бъдат сложени камери за видеонаблюдение, както и да се обезопасят конфликтните сектори.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР