Удар срещу жилищен блок в Киев причини днес смъртта на

...
Удар срещу жилищен блок в Киев причини днес смъртта на
Коментари Харесай

Загинали при артилерийски обстрел на жилищен блок в Киев

Удар против жилищен блок в Киев аргументи през днешния ден гибелта на минимум двама души, ранените са минимум 12, заяви украинската работа за изключителни обстановки, представена от Франс прес.

В покрайнините на украинската столица се водят яростни боеве, съветските войски се пробват да обкръжат Киев. Украинската работа за незабавна помощ заяви в Телеграм, че на разсъмване е бил ударен осеметажен жилищен блок в северната част на Киев, евентуално – от артилерийски снаряд. Избухнал е пожар, който е бил овладян от пожарникарите. Самолетният цех “Антонов” в Киев също е бил подложен на обстрел от съветски сили, сподели киевската градска администрация.

" Преминаваме през най-тежкото тестване в нашата история, в живота си. Ние пазиме най-ценното, което имаме. Трябва да държим, би трябвало да се борим. И ние ще победим. Аз имам вяра в това ", съобщи в послание украинският президент Володимир Зеленски, който е в Киев и отхвърли да се изтегля, с цел да поведе борбата на украинския народ против съветската експанзия.

‼️ rescuers report 2 dead and 3 hospitalized as a result of a house collapse. Nine more people were treated on the spot.

The search continues.
— NEXTA (@nexta_tv)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР