Удар под кръста получи ТВ водещата Гала, и то пред

...
Удар под кръста получи ТВ водещата Гала, и то пред
Коментари Харесай

Буря в На кафе, скандалът е жесток: Водещ на Гала я настъп...

Удар под кръста получи ТВ водещата Гала, и то пред очите на феновете на предаването " На кафе ". Атаката пристигна от най-близките й хора.

С русокоската, която наподобява постоянно млада, се пошегува сътрудника й и ко-водещ в утринното шоу Дарин Ангелов. Той докачи Гала за най-болната за всяка една жена тематика - годините и здравето й.

Дарин си разреши даже да й каже да почне да пие хапчета, само че макар всичките му приказки, реакцията на Гала слиса всички.

Преди няколко дни, до момента в който актьорът разясняваше премиите " Златен глобус ", които се организираха без аудитория и бяха белязани от кавги още преди старта. Изведнъж обаче той се прекъсна и поде:

" Гала, откогато си пристигнала единствено буташ някакви неща, щракаш с предмети. Пийте си хапчетата, хора ", погледна я отдолу под вежди той.

" Нервна съм, закопчавам си гривната и тя се разкопчава отново ", призна Гала, с цел да се оправдае за странните си звуци.

Тогава обаче от Дарин последва още по-жесток коментар:

" Почвам да мисля, че ти щракат към този момент ставите. Хайде, ще се върна на Бен Афлек и няма да се занимавам с гривната на кака Гала ", отсече той, представен от jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР