Удължиха дейността на временната парламентарна комисия за изясняване на всички

...
Удължиха дейността на временната парламентарна комисия за изясняване на всички
Коментари Харесай

Депутатите удължиха дейността на временната комисия за ЧЕЗ

Удължиха активността на краткотрайната парламентарна комисия за изясняване на всички обстоятелства и условия към приватизацията и плануваната продажба на сдруженията на ЧЕЗ Груп в България.

Комисията беше основана на 14 март и трябваше да работи единствено един месец, само че през днешния ден депутатите взеха решение да я оставят да работи до 10 май.

" Ако сме кардинални, ще ви помоля да не удължаваме повече активността на краткотрайната комисия за ЧЕЗ ", съобщи Аталай преди гласуването.

Комисията за ЧЕЗ се състои от по трима депутати от всяка парламентарна група. За ръководител на краткотрайната комисия беше определен социалистът Жельо Бойчев. От Българска социалистическа партия в комисията влизат и Крум Зарков и Таско Ерменков.

Представителите на ГЕРБ пък са Делян Добрев, Валентин Николов и Димитър Лазаров, а на " Обединените патриоти " - Петър Петров, Николай Александров и Александър Сабанов.

Членовете на комисията от Движение за права и свободи са Рамадан Аталай, Сергей Кичиков и Елхан Кълков. От " Воля " пък - Полина Цанкова, Албена Найденова и Пламен Христов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР