Удължаването на грипната ваканция с още една седмица на практика

...
Удължаването на грипната ваканция с още една седмица на практика
Коментари Харесай

Ваканцията няма да се отучва, има достатъчно бележки за...

Удължаването на грипната почивка с още една седмица на процедура докара съвсем до прибързано привършване на първия образователен период, което съгласно предварителните графици е на 4 януари. Неучебното време няма да се отучва и няма да има проблем да се оформят срочните бележки, успокои началникът на Регионалното ръководство по обучение Иванка Киркова. Тя изясни, че занятията през този интервал са отредени за извършения и образования, затова материалът към този момент е взет.

Ритмичността на оценяването през цялата образователна година също е задоволително интензивна, правили сме инспекции, които го удостоверяват, добави Киркова. Затова децата би трябвало да имат задоволителен брой бележки, с цел да им оформят триумфа учителите.

Ако въпреки всичко някой е отсъствал дълго по уважителни аргументи, шефът може да разпореди за него да се направи удължение на първия период и той да бъде изпитан в първите дни от втория, сподели Киркова. Това не е казус и се ползва, когато въпросът го постанова, посочи тя.
Децата и ние сме в учебно заведение непрекъснато, само че преди всичко постоянно е да опазим здравето им и техните ползи, съобразено с нормативната уредба, акцентира Киркова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР