Удължава се бедственото положение в Перник с още 30 дни,

...
Удължава се бедственото положение в Перник с още 30 дни,
Коментари Харесай

Удължават бедственото положение в Перник с още 30 дни

Удължава се бедственото състояние в Перник с още 30 дни, считано от 2 февруари. Решението е взето на съвещание на Областния спешен щаб, предава БТВ.

Това заяви регионалният шеф Емил Костадинов  Емил Костадинов Емил Любчов Костадинов е български футболист, нападател. Роден е на 12 август 1967 година в София. Висок е по време на старта на строителните действия по изкопите и полагането на тръбите за водопровода от Мало Бучино до Перник.

Обектът беше инспектиран от министъра на стопанската система Емил Караниколов, регионалния шеф Емил Костадинов  Емил Костадинов Емил Любчов Костадинов е български футболист, нападател. Роден е на 12 август 1967 година в София. Висок е и кмета на Перник Станислав Владимиров.

Започват градежа на водопровода Мало Бучино - Перник

Общата стойност на плана е 27 039 000 лева, като сумата включва и създаване на помпена станция, замяна на три спирателни крана по довеждащия тръбопровод на Перник и монтиране на система за мониторинг на язовир "Студена ".

След създаване на новата водопроводната връзка ще стартира разчистване на дъното на язовир "Студена ", сподели министър Караниколов.

"Тук ще подаваме 300 л в секунда. Когато язовир "Студена " надвиши 10 милиона куб. м, водният режим ще бъде понижен или преустановен ", сподели от своя страна Станислав Владимиров.

Заради строителните действия доникъде на февруари се лимитира придвижването по 1,2-километровия сектор от третокласния път Големо Бучино - Перник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР