Pac-12 се загрява: Как да гледате UCLA Bruins срещу Utah Utes

...
UCLA Bruins са във възход. Влизайки в седмица 4 от
Коментари Харесай

UCLA Bruins са във възход. Влизайки в седмица 4 от сезона на NCAA колежански футбол 2023, Бруинс на Чип Кели се изкачи с две позиции в анкетата на AP тази седмица, достигайки номер 22. Непобеденият Бруинс се отправя към Юта този уикенд, за да се изправи срещу съперника №11 на Pac-12 Юта Ютес, също 3-0.

Utes идват през уикенда, борейки се с контузия на играч. Докато главният треньор на Utes Кайл Уитингам дразнеше завръщането на куотърбека Кам Райзинг, който скъса ACL в миналогодишния мач на Rose Bowl. Но Кели е по-загрижена за резервното копие на Rising. Кели нарече резервата Нейт Джонсън „може би един от най-бързите куотърбекове в страната“, което означава, че Utes могат да бъдат подготвени за победа над нарастващия отбор на UCLA.

Бъдещето на футбола Pac-12 може да е в въпрос. Но този уикенд е наистина, наистина добър.

Свързани: Пазарувайте маратонките Nike Pegasus 40 от UCLA

Нашият любим начин да гледаме колежански футбол е по Sling TV. Не се притеснявайте, трябваше да направим двойно по-голямо количество и на тази (толкова евтина) месечна цена.

Гледайте колежански футбол на Sling TV

Как да гледате колежанския футболен мач на UCLA срещу Юта NCAA

UCLA Bruins се изправят срещу Юта Ютес в събота, 23 септември от 15:30 ч. ET (12:30 ч. PT). Можете да го гледате на Fox

Гледането на мача Bruins срещу Utes никога не е било по-лесно, независимо дали гледате на телевизор или мобилно устройство, благодарение на Sling TV, лесен и евтин начин за поточно предаване на тази игра (и още колежански футболни мачове).

Fox е включен в много пакети за кабелна телевизия. Нямате пакет за кабелна телевизия? Един от най-рентабилните начини за получаване на канала е чрез . Стриймърът предлага достъп до NFL Network, местни филиали на NBC, Fox и ABC (където има такива) и ESPN със своя план Orange + Blue Tier. Също така си струва да се отбележи: Sling TV се предлага с включено 50 часа облачно базирано DVR пространство за запис, идеално за запис на всички най-добри мачове от NFL и колежански футбол за сезона.

Този план обикновено струва $60 на месец, но стриймърът в момента предлага промоция с 50% отстъпка за първия ви месец, така че ще платите само $30. Можете да научите повече, като докоснете бутона по-долу.

Върхови характеристики на ниво Sling TV Orange + Blue:

Има общо 46 канала за гледане, включително местни филиали на NBC, Fox и ABC (където наличен).Получавате достъп до повечето местни NFL игри и национално излъчвани игри на най-ниската цена.Всички нива на абонамент включват 50 часа базирано на облак DVR съхранение. Вземете Sling TV с 50% отстъпка

Надградете до пакета Sports Extra на Sling TV

Sling TV има ново предложение за сезон 2023 на NCAA колежански футбол и сезон 2023 на NFL, наречено Sports Extra. Новият пакет е предназначен за фенове на NFL и колежански футбол, с достъп до NFL Redzone, ESPN, NFL, SEC, ACC, PAC 12, Big10 и Longhorn Networks.

Има страхотна предсезонна оферта за Sling TV Sports Екстра в момента: Можете да получите пет месеца Sling TV Orange + Blue + Sports Extra за $274. Това възлиза на само $55 на месец, дори по-добра цена, отколкото да се абонирате само за $60 на месец Orange + Blue план. Това е най-рентабилният начин за поточно предаване на повечето NFL игри тази година.

Можете да научите повече за Sling TV и Sports Extra, като докоснете бутона по-долу.

Пакетът Sports Extra на Sling TV

Още начини да гледате мача от седмица 4 на UCLA срещу Юта: FuboTV

Можете също да гледате съботния голям мач Pac-12 на. FuboTV е ориентирана към спорта стрийминг услуга, която предлага достъп до почти всяка игра на NFL за сезона. Пакетите включват CBS, Fox, NBC, ESPN, NFL Network, NFL RedZone и други, така че ще можете да гледате повече от днешните игри.

За да гледате колежански футбол без кабел, започнете седем- еднодневен безплатен пробен период на Fubo. Можете да започнете да гледате веднага на вашия телевизор, телефон, таблет или компютър.

В допълнение към колежанския футбол, FuboTV предлага NFL, MLB, NBA, NHL, MLS и международни футболни игри. FuboTV започва от $75 на месец за Pro ниво (включва NFL Network); нивото Ultimate от $100 на месец включва NFL RedZone.

Върхови функции на FuboTV:

Професионалното ниво включва 169 канала, включително NFL Network; Нивото Ultimate включва 289 канала, включително NFL RedZone. FuboTV включва всички канали, от които ще се нуждаете, за да гледате спорт на живо, включително CBS (не се предлага чрез Sling TV). Всички нива се предлагат с 1000 часа DVR запис. Започнете своя безплатен пробен период на FuboTV

Предавайте поточно колежански футболни мачове на Hulu + телевизия на живо

Можете да гледате този колежански футболен мач с . Пакетът включва достъп до 90 канала, включително Fox и FS1. Включено е и неограничено DVR хранилище. Гледайте всеки мач във всяка мрежа с Hulu + TV на живо, освен това можете да персонализирате изживяването си при гледане и Hulu ще предложи подбрани препоръки въз основа на отборите и плеймейкърите, които следвате.

Hulu + TV на живо идва в комплект с ESPN+ и Disney+ за $70 на месец.

$$70 на месец в Hulu

Още отбори, които да следвате по време на колежанския футболен сезон 2023

Джорджия Булдогс искат да го върнат. Джорджия Булдогс стана едва петата програма, която печели последователни национални първенства, когато победиха Алабама Кримсън Тайд с 33-18 през 2022 г. От 1936 г. нито един колежански отбор не е печелил три поредни победи. Булдогс се надяват да променят всичко това. Старши треньорът Кърби Смарт се фокусира върху лидерските умения на играчите си, заявявайки, че най-големият противник на отбора е „самодоволството“.

Може ли Deion Sanders да направи Colorado Buffaloes страхотен? Coach Prime направи заглавия по време на извънсезона. Само десет играчи със стипендии от списъка на Бъфалъс за сезон 2022 остават в отбора, след като Сандърс се възползва от правилата на портала за трансфери, за да обнови списъка на отбора. Prime е в първия си сезон като треньор на Buffaloes и ще се надява да направи същата магия в програмата на Buffaloes, както направи през успешните си три години в Jackson State. Но светлините на Pac-12 светят по-ярко, отколкото в FCS и Сандърс ще трябва да се справи с положението. Добри новини за Сандърс, Buffs завършиха 1-11 миналия сезон. Има само един път, освен нагоре.

Важни дати за колежанския футболен сезон 2023 г.:

13-седмичният колежански футболен сезон 2023 г. продължава от 27 август до 9 декември. Два полуфинални мача, Rose Bowl Game и Allstate Sugar Bowl, са насрочени за деня на Нова година (понеделник, 1 януари 2024 г.). Националното първенство по плейоф на колежански футбол е насрочено за понеделник, 8 януари 2024 г. на стадион NRG в Хюстън, Тексас.

Как ще се разтърси целият колежански футбол ups shake out?

През юли 2022 г. UCLA и USC най-накрая се споразумяха за нещо. Вражеските съперници ще напуснат Pac-12 в полза на Big Ten през 2024 г. Това лято Колорадо обяви, че ще се върне към Big 12. Оттогава Аризона, Аризона Щат и Юта обявиха напускане на Pac-12 до Big-12 в края на сезон 2023. Вашингтон и щата Орегон също се отказват от Pac-12 за Големите 10 по същото време.

Разместването в училище няма да повлияе много на сезон 2023, но очаквайте журналистите да говорят за това безкрайно. Тъй като Pac-12 в момента е само четири отбора за сезон 2024, смъртта на Pac-12 със сигурност ще бъде една от най-големите истории за сезона.

Също така очакваме с нетърпение тези истории по време на сезон 2023 на NCAA колежански футбол

Alabama Crimson Tide влезе в сезон 2023 под номер 4. Сабан и компанията няма да се чувстват комфортно с понижението и със сигурност ще бъдат голяма заплаха на булдогите, които отбелязаха този три-пеат. Щатът Охайо има може би една от най-добрите приемни стаи в колежанския футбол, водена от ослепителния Марвин Харисън-младши. Бъкейс се изправят пред тежка конкуренция срещу Индиана през седмица 1, но ако отборът някога е бил готов да стигне докрай, това е, година. И не забравяйте този реванш между Флорида и Юта.

Свързано съдържание на CBS Essentials

Сделка за Sling TV: Гледайте предсезона на NFL и още телевизия на живо на половин цена< br>WWC 2023: Как да гледате Световното първенство по футбол на FIFA за жени Как да гледате как Лионел Меси играе за Inter Miami CFКак да гледате новия сезон на „Love Island USA“ Най-добрите телевизори за гледане на спорт през 2023 г.
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР