Учудващо за мен е, че вече 2 седмици няма никакви

...
Учудващо за мен е, че вече 2 седмици няма никакви
Коментари Харесай

Борисов пред КНСБ: Бог високо, Радев далеко. Цените растат и няма мерки, но ще го мислят след изборите

Учудващо за мен е, че към този момент 2 седмици няма никакви дейности за цената на тока. Сега като дойдат сметките, ще им стане ясно на всички ", Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с представители на Конфедерацията на самостоятелните синдикати в България (КНСБ).

" Настояваме незабавно да се контролира този скок на цената на тока ", съобщи Борисов.

" Същото касае и цената на газа. Абдикирането от тези две действия докара до колосален скок на хранителни артикули, на транспортни действия, на произвеждане и стопанска система. Ръстът на заплатите би трябвало да продължи ", сподели той.

Ние предложихме проект за излизане от рецесията, само че те не направиха нищо, разяснява Борисов и добави: По време на ръководството на ГЕРБ намалихме с 50% цената на газта. Това са 300 милиона понижение, с помощта на новия контракт с “Газпром”, който подписахме ние ", разяснява водачът на ГЕРБ.

В момента е война с ковид. Толкова хора губим дневно, че не мога да си обясня неналичието на ограничения, на прогноза какво ще случи. Дали изобщо ще се проведат избори, тъй като при такова заразяване, представете си на датата на изборите да има над 100 хиляди инфектирани. Как ще стане, каква ще е организацията? Към учителските приходи, ние поставихме като еднакъв приоритет и нашата лекари от медици. Въпреки че светът откри рецептата за справяне с вируса и ние осигурихме ваксини, антиваксърите във властта взеха решение друго, съобщи Бойко Борисов.

До ден сегашен не съм чул президентът Радев ваксинирал ли се е? Те в този момент измислиха, с цел да излъжат - " зеления документ ". Всичко работи, а не получават от ограниченията. Когато имаш локдаун, служащите могат да отидат на борсата и да взимат от ограниченията 60/40 и така нататък Сега нито една мярка не работи, тъй като, когато няма затваряне, страната не компенсира бизнеса, само че в реалност всички работят на загуба. Държавата избяга от отговорност. България беше измежду трите страни, чиито бюджети бяха в остатък. В момента какъв е бюджетният остатък? Едни споделят 4 милиарда, други-5 милиарда. Кое е вярното, попита водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

В момента просто се чака да мине 14 ноември, а по-късно никой от ръководещите и съпътстващите ги партии не споделя какво ще вършат. Дори тестванията за учениците - ще купуват 400 000 теста, които ще стигнат за 1 седмица. А учителите, те медицински лица ли са? Могат ли да вършат проби, ами учебните заведения имат ли контракти? Закриха НОЩ и тези въпроси не могат да се зададат? Виждате, че има чудовищна инфлация, цените порастват, само че никой нищо не споделя. Бог високо, Радев надалеч. Да мине 14, пък тогава ще го мислят, сподели той.

Дано и хората и политическите водачи стартират да мислят малко и за след 14 ноември. И тук не става въпрос дали се харесваме водачите. Почтеността е, Зоран Заев го сподели, губиш изборите и си подаваш оставка. Поздравяваш спечелилите и ги оставяш да работят. Не ми се вижда за честно да си 4, 5 или 6-и и да искаш да управляваш и да поставяш изискване ", отсече някогашният министър председател.

Близо половин милиард са изхарчени за избори тази година. В нито една сфера не видях смяна към по-добро, добави Борисов.
https://www.facebook.com/CITUBulgaria/videos/613110169891546
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР