Учудващо е как Даниел Петканов си позволява да разпространява подобни

...
Учудващо е как Даниел Петканов си позволява да разпространява подобни
Коментари Харесай

Просташка изцепка: Алекс Петканова си показа интимните части


Учудващо е по какъв начин Даниел Петканов си разрешава да популяризира сходни фрагменти на жена си. „ Очевидно го вършат, тъй като търсят внимание”, разясняват почитатели на фамилията в инстаграм.

Манекенката няма проблем да се снима без облекла и постоянно разгласява фотоси в нищожни бански, само че чак такова ударение върху интимните си елементи в непосредствен проект до момента не си е разрешавала. По всяка възможност брачният партньор й е основател на видеоклипа, защото бе качен в неговия профил. „ Не ти ли е неудобно да качваш жена си по този начин?!”, „ То пък не всичко би трябвало да се демонстрира...или най-малко си има специфични уеб сайтове за това”, „ Давам ви концепция за последващо видео - домашно порно” – това са дребна част от мненията, които са изписали възмутени почитатели на Лудия кореспондент.

Иначе съпрузите настояват, че са оправили връзките си в Доминикана, където изкарали „ втори меден месец”. Те отпътували за екзотичната дестинация макар пандемията, тъй като туристическа организация им предложила да пътуват на облага. В подмяна трябвало единствено да популяризират въпросния туроператор.

Според осведомени Александра и Даниел в действителност се изпокарали грубо преди два месеца, само че след това решили да се възползват от обстановката и да привлекат погледите върху себе си с разигралия се скандал. Те направиха персоналните си проблеми обществено притежание, трансформирайки живота си в сполучливо риалити шоу. Феновете им пък тръпнеха в очакване дали ще се сдобрят или в действителност ще се разделят, написа Уикиенд.

Версията на Петканови гласи, че връзките им били обтегнати месеци наред, само че спорът ескалирал малко преди Коледа. От откровенията им в мрежата стана ясно, че свадите им били главно за финанси. Александра се ядосвала най-много на обстоятелството, че напоследък изкарвала повече от брачна половинка си. „ Може да ме наречете материалистка, само че парите се значими!”, съобщи напълно откровено хубавицата. Тя желала мъж, който да е по-богат от нея, да е по-амбициозен, да я води напред в живота. Даниел пък се чувствал подтиснат от по-успялата си половинка.

Съпрузите разясняват, че и двамата са създали доста взаимни отстъпки, с цел да останат дружно. Това не е и първата им раздяла. Преди три години те се разделиха поради невярност на Александра, само че след обществения сеир се събраха и ожениха в риалити шоуто „ ВИП Брадър”. Положителните страсти след сватбата обаче бързо се уталожили и скоро битовизмите споделили своята тежка дума. Петканова почнала да укорява мъжа си, че не изкарва задоволително пари, че не е упорит като нея.

Красавицата от Благоевград работи като модел и популяризира разнообразни артикули в обществената мрежа. От кухнята на сектора издават, че тя е един от най-високоплатените родни инфлуенсъри. За рекламна обява в инстаграм Александра прибира към 3 бона.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР