Учудвам се, че президентът говори за изборите. Те са на

...
Учудвам се, че президентът говори за изборите. Те са на
Коментари Харесай

Премиерът: Радев се чуди как да отмени изборите

 " Учудвам се, че президентът приказва за изборите. Те са на 28 март. Прогноза, в случай че можеше да даде някой за тогава, щеше да е началник на СЗО. Няма защо да се търсят оправдания. Някой му е споделил нещо на президента, той се чуди по какъв начин въз основата на медицински експерти да анулира изборите.  Ако желае да ги анулира, това е в неговите пълномощия. Но да се опира на това, че никой не може да даде прогноза, е грозно, тъй като подобен човек в света няма. Икономическите прогнози са през октомври стопанската система да стартира да се възвръща ", каза  министър председателят относно консултациите на президента със здравни специалисти.

Министър-председателят направи коментар по време на визитата си във Велико Търново. Той провери спазват ли се ограниченията против COVID-19  в СУ " Емилиян Станев " във Велико Търново. С него са кметът на града Даниел Панов и министърът на образованието и финансовият министър.

Директорът на училището Кина Котларска в детайли изясни какви ограничения са взети. " В момента децата играят на двора. Разделени са по паралелки. Една част от обядват в стола. Той е доста огромен и има опция за отдалеченост. Останалите са в класните стаи ", изясни тя.

" Ще осакатим децата да седят толкоз време у дома. Спазваме ограниченията и действаме ", сподели министър председателят.

На въпрос по кое време ще се връщат в клас учениците от 5-12 клас господин Вълчев отговори, че обстановката се следи и би трябвало да мине седмица, с цел да се видят данните от завръщането на дребните възпитаници. " Другият четвъртък ще вземем решение ", сподели Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР