Учреждава се нова награда – Crypto.com Overtake Award – за

...
Учреждава се нова награда – Crypto.com Overtake Award – за
Коментари Харесай

Формула 1 дава трофей на пилота с най-много изпреварвания през сезона

Учреждава се нова премия – Crypto.com Overtake Award – за водача с най-вече изпреварвания през сезона. Това оповестиха публично от Формула 1. Наградата е първа по рода си. Тя е основана за да отпразнува смелостта на водачите. Състезателите постоянно вършат дръзки маневри в гонене на триумфа.

Пилотът, който извърши най-вече изпреварвания в границите на сезона, ще получи трофей. След 11 старта до момента, лидер в класирането е четирикратният първенец Себастиан Фетел.

По време на живото предаване на всяко съревнование ще има нови графики, които ще пресъздават опциите за изпреварвания и евентуалните маневри. Ще се демонстрира и напредъка на водачите в класирането за изпреварвания по време на акцията.

„ Радваме се да разтеглим партньорството си с Crypto.com с въвеждането на премията за изпреварвания. Тя ще интегрира марката във Формула 1. Наградата дава опция да отбележим инстинктите на водачите за смели и стратегически придвижвания, които отразяват качествата, нужни за търгуване с криптовалути. “ – съобщи Бен Пинкъс, шеф търговски партньорства във Формула 1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР