Учителят по география Тодор Петров, който обиколи света в търсене

...
Учителят по география Тодор Петров, който обиколи света в търсене
Коментари Харесай

Българин хвана в крачка легенда на Рома

Учителят по география Тодор Петров, който обиколи света в търсене на подписи от звезди, направи нов удар. Петров може да се похвали и с богата сбирка от фотоси. Последната, която разгласява е с легендата на Рома и международния футбол Франческо Тоти. Принцът на Рим бе заловен в крачка в Монте Карло. 

Франческо Тоти е обожаван от тифозите на римските " вълци ". Тойизмести от сърцата на почитателите Джузепе Джанини. Любопитно е, че от него Франческо наследи прякори и капитанската лента на Рома. Бившият народен селекционер на България - Ясен Петров, чийто прякор е Джанини, идва точно от Италия и от именития Джузепе Джанини.

Най-значимите титли в кариерата на Тоти идват под управлението на Фабио Капело. Той печели единствената си купа в Серия А през сезон 2000 – 2001. Той е петкратен притежател на премията Футболист на годината на Италия – през 2000, 2001, 2003, 2004 и 2007 година. Печели  " Златната обувка " през сезон 2006 – 2007 за голмайстор в европейските футболни шампионати откакто отбелязва 26 гола в 35 мача в Серия А. На 21 януари 2012 г. вкарва 211-ия си гол за Рома и става футболистът с най-вече голове за един тим в историята на италианското състезание. Последният си мач като футболист на " вълците “ Тоти изиграва на 28 май 2017 г. срещу Дженоа. С италианския народен тим Тоти печели международната купа през 2006 година.

Тоти бе женен е за ексмодела Илари Блази, която e водеща на разнообразни телевизионни стратегии. Сватбата им на 19 юни 2005 година е излъчена по малкия екран, а приходите са дарени за щедрост. Двамата имат наследник Кристиан, както и две дъщери Шанел и Изабел. ПРез февруари прехвърчаха искри в фамилията, като все по-често се чуваше думата бракоразвод.

На Апенините италианските сътрудници пишат, че Илари Блази първа е поставила рога на Франческо Тоти. Според медии на Ботуша, 41-годишната телевизионна водеща безусловно си изгубила мозъка по 4 години по-младия от нея артист Лука Маринели и от този момент почнали брачните й проблеми, които ще завършат с бракоразвод. Тоти пък потърсил разтуха в обятията на друга русокоска - Ноеми Боки, която поради него е напуснала мъжа си Марио Каучи.

Франческо и Илари признаха за развода на 12 юли, когато блондинката написа в обществените мрежи:  " След 20 години дружно и три прелестни деца, бракът ми с Франческо завърши. Пътят на раздялата към момента ще остане частен въпрос и няма да последват повече изказвания от моя страна ". 

12 минути след изказването на Илари, такова пусна и Франческо Тоти:  " Опитах се да преодолея рецесията на брака си, само че през днешния ден разбирам, че изборът на разлъка, въпреки и мъчителен, не може да бъде избегнат “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР