Учителят от гимназията в Садово, когото ученик-ром би с дървен

...
Учителят от гимназията в Садово, когото ученик-ром би с дървен
Коментари Харесай

Даскалът, бит от циганин-ученик с дървен кол, проговори за първи път и направи сензационни разкрития

Учителят от гимназията в Садово, който ученик-ром би с дървен прът, проговори за първи път след случая. Преподавателят по британски език Антон Велков стартира с детайлностите за случилото се във вторник – излязъл в коридора, тъй като възпитаници вдигали звук. Твърди че не е обиждал, нито е провокирал 17-годишния Атанас Георгиев да го нападне.

„ Атанас ми сподели, че на него никой не може да му каже какво да прави, даже и президентът да пристигна, не може да му каже какво да прави, при което аз на по-висок звук му споделих да излезе на открито. Той сподели „ Ей в този момент ще видиш какво ще стане”, излезе на открито, върна се с едно дърво и, преди да схвана какво се случва, ме удари по главата”, разказва случилото се преподавателят, представен от bTV.

Велков е " за " професионалната защита за рисковите учебни заведения. Споделя, че е „ повече от унизен”: „ Как може да ти се случи сходно нещо? Той можеше да ме убие спокойно”.

Потърпевшият към момента не е решил дали ще напусне учебно заведение. Засега е в болнични и ще мисли. Но признава,че би останал единствено поради децата: „ Между тях също има положителни деца, и то не малко, това е главното, това беше и в предходното учебно заведение. Много постоянно ми се случва, срещам ги на всички места,идват и ми споделят: „ Ние изискуем доста неща на Вас, може би това е най-голямата награда”.

До седмица нападателят би трябвало да застане пред съда,за да дава отговор за нанесената лека телесна щета. Роднините на Атанас настояват, че той е почтен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР