Учителката, подарила прочулите се по цял свят вълнени ръкавици, с

...
Учителката, подарила прочулите се по цял свят вълнени ръкавици, с
Коментари Харесай

Учителката, подарила ръкавиците на Бърни Сандърс, ще ги произвежда масово с фирма за плюшени мечета

Учителката, подарила прочулите се по целия свят вълнени ръкавици, с които сенаторът демократ Бърни Сандърс се топлеше по време на церемонията по встъпването в служба на новия президент на Съединени американски щати, стартира всеобщото им произвеждане взаимно с компания за плюшени мечета, оповестиха Асошиейтед прес и Агенция Франс Прес, цинирани от Българска телеграфна агенция.

Джен Елис сподели, че е доста разчувствана, тъй като " сама няма по какъв начин да произведа 18 000 чифта ръкавици " - толкоз хора са потърсили контакт с нея, с цел да си поръчат. Елис увери, че всеки поискал ще си получи ръкавиците. Тя ще работи в партньорство с " Вермонт Теди Беър кампъни " за основаването на линия ръкавици, а част от приходите ще отиват за благотворителната организация " Мейк а уиш Вермонт ".

Елис е преподавателка в начално учебно заведение в щата Вермонт и в свободното си време плете ръкавици от рециклирана вълна. Тя подарява чифт от тях на сенатора демократ Бърни Сандърс, които той носи на церемонията по встъпването в служба на новоизбрания президент на Съединени американски щати Джо Байдън.

Облеклото на Сандърс, който бе заложил на семпло зимно яке и вълнените ръкавици с един пръст на необятни кафяво-бели линии, дело на Елис, провокира нечуван интерес в обществените мрежи. Кадър на Сандърс, сниман от фотографа на Агенция Франс Прес Брендън Смиалковски, мълниеносно се популяризира в мрежата. На фотографията Сандърс е седнал, с кръстосани ръце и крайници и с фамозните си ръкавици.

 Снимка: Getty Images

Снимката неотложно стана обект на многочислени фотомонтажи. Сандърс, който е на 79 година, беше положен ту върху Железния престол от сериала " Игра на тронове ", ту седнал на скамейка в компанията на Том Ханкс в паметен ракурс от лентата " Форест Гъмп ", както и в подиуми от " Междузвездни войни " и сериала " Приятели ".

Сенаторът, който бе претендент за президентската номинация на демократите, набра за броени дни минимум 1,8 милиона $ за щедрост от продажба на артикули с този кадър от 20 януари.

Компанията " Вермонт Теди Беър ", която създава плюшени мечета ръчна направа за всевъзможни случаи, като има даже мече Бърни, се свързала с Елис и предложила партньорство.

" Джен ще работи ръка за ръка с всеки от нашите дизайнери, с цел да се подсигурява, че дизайнът на ръкавиците Бърни в разнообразни десени се създава по този начин, че да покрива нейните стандарти за качество ", увери вицепрезидентът на компанията Хейс Маккарти.

Още не е известно по кое време ще се появят първите ръкавици, плод на това партньорство. искащите да се снабдят с тях могат да изпратят имейл до уеб страницата на компанията.

" Вермонт Теди Беър " са произвеждали специфични мечета за набиране на средства за " Мейк а уиш Вермонт ", наскоро са отдали офиси на организацията против символичния наем от един $ на година, сподели президентът на фондацията Джеймс Хатауей. Той посочи, че фондацията е изгубила 250 000 $ доходи по време на пандемията. В изказване той насочи специфични благодарности на " Вермонт Теди Беър ", на Джен Елис и на Бърни Сандърс.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР