Учителката Паолина Пидакиева сподели в социалните мрежи пространен пост за

...
Учителката Паолина Пидакиева сподели в социалните мрежи пространен пост за
Коментари Харесай

Учителка преживя голям кошмар с автобус до Пловдив

Учителката Паолина Пидакиева показа в обществените мрежи просторен пост за едно същинско кошмарно прекарване, до момента в който е пътувала към Пловдив с рейс от Чепеларе.

Чепеларе, Зеленото сърце на България, е родният град на моя починал татко. Всяко мое завръщане тук ми е толкоз свидно и зареждащо....Но кошмарът се нарича-пътуване в посока Пловдив с публичния превоз!

Още повече, когато " разцепвам секундата ",както тази заран и съм направила всичко належащо да се снабдя с билет.

Малко ретроспекция: и този път/както и всеки друг/при идването ми съответно се осведомявам за настоящото разписание и ВСЕКИ ПЪТ запитвам мога ли да си закупя авансово билет. И всякога не може, само че най-малко този път едната служителка/Стоянка/ме насочи, че мога да " заявя " билет от предния ден/заветната ми цел бе рейсът за София, аз слизам в

в Пловдив и върша връзка в 9ч за Стара Загора.

Та, ходя на 02.05,да " заявя " съкровеното си предпочитание, само че уцелвам другата служителка Анелия Карова, която извън, до момента в който пуши ми изяснява и непосредствено отрязва, че няма потребност от заявяване, че " постоянно имало места " и т.н, и аз още един път на глас обобщавам- " значи ми гарантирате, че ще се кача? ".

Сутринта на 03.05,в 6.15ч съм на автогарата, която е заключена, макар табелата с работно време от 06. 10ч...

Под навеса чака още един човек.

В 06 25ч идва служителката Анелия Карова, " пуща системата ",цитирам/за какво служи цялата система и компютри към този момент не ми излиза наяве, щом на 30 км разстояние, до Смолян,няма връзка/и ни продава билети.Дотук добре.....

Изненадата идва от идващия рейс " Pamporovo bus ",чийто водач декларира,че няма НИТО 1 място.......

Служителката пред която към този момент съм застанала в поза " Ф ",спокойно изяснява, че това се случва за 1 път, че никой не й е звъннал/оказва се, че са й звъняли,ама преди 6.30,а съгласно нея от този момент й почва работното време?/.

Щяла да ни анулира билетите...Репликирах че по този начин ми анулира и деня/на работа съм от 13ч, - преподавател съм и ме чакат 25 деца/.

Другият пътуващ, отиваше в София, в болница и СЪЩО е идвал предния ден и е бил върнат от нея!

Та.....шофьорът съобщи, че в случай че желаеме да пътуваме прави, ще ни вземе/е,цената си беше като за седнали +остава въпросът позволено ли е правостоящи да пътуват?/.

Та-толкова ли е комплицирано да се продават авансово билети,да се съблюдава работно време,а и да има връзка сред автогарите,както и да се пускат по-големи рейсове, а не както в случая-микробус?
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР