Учителката от ще бъде уволнена, ако се докаже автентичността на

...
Учителката от ще бъде уволнена, ако се докаже автентичността на
Коментари Харесай

Учителките от видеоклипа с тормозеното дете ще получат наказания

Учителката от ще бъде уволнена, в случай че се потвърди достоверността на клипа. Това оповестиха от Центъра за специфична просветителна поддръжка в Бургас.

Видеото, публикувано в интернет, на което се вижда, по какъв начин учителка тормози дете, е на най-малко три години, тъй като стаята където е снимано е към този момент ремонтирана. Това сподели шефът на Центъра за специфична просветителна поддръжка в Бургас Диана Костова.

„ Тези сътрудници, в случай че се потвърди, че клипът е достоверен, би трябвало и ще получат най-голямото наказване, което аз, като шеф на институцията мога да наложа. Но доста ми се желае следствието да покаже, или всички институции, които се самосезират, индивидът снимал клипа, пазил го три години най-малко и показвайки го в този момент неразбираемо за какво, единствено с презумпцията, че милеем за децата, също да получи своето наказване. Колегите ми имат виновност, тя се вижда ".

Диана Костова, сподели още, че е мощно сюрпризирана от това държание, тъй като не е получавала недоволство от родители или от други свои сътрудници за въпросните педагози. Направила е опит да се свърже и с родителите на унизеното дете, само че те не отговаряли на позвъняванията.

По случая работи бургаската районна прокуратура.

От община Бургас също обявиха, че публично са сезирали Дирекция „ Социално подкрепяне “, отдел „ Закрила на детето “ към Министерството на труда и обществената политика и РУО-Бургас, с гледище да се извърши инспекция и да се открият всички условия към случилото се.

Ето всичко за случая:

 

 

Още от КРИМИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР