Учителката Миглена Георгиева – класен ръководител на 12 б клас,

...
Учителката Миглена Георгиева – класен ръководител на 12 б клас,
Коментари Харесай

Не е абитуриентка, а класна! Учителка е хитът на баловете тази година

Учителката Миглена Георгиева – класен началник на 12 б клас, специалност Танцьор, в Училището по изкуства СУ " Свети Климент Охридски " в Добрич, смая с визията си на бала на учениците си. Тя изпраща зрелостници за първи път. С невероятните си тоалет, фигура, прическа, грим педагожката по нищо не се различаваше от възпитаниците си. Присъстващите на изпращането на зрелостниците към празничната им вечеря не схванаха, че в действителност това е класната им.

Георгиева, която е и началник на състезателен клуб, бе облечена в стилна бонбонено розова рокля. За " Про Нюз Добрич " разкри, че я е поръчала от чужбина посредством интернет особено за абитуриентския бал на класа си. Розовото украшение е имитация на роклята на международна звезда от шоу бизнеса. Специално учителката е посетила и съответни експерти в Добрич, които са се погрижили за прическата и грима й. 

Попитахме я за какво е решила на бала на учениците си да е една от тях. Миглена Георгиева отговори: " В последните две години те ми станаха с изключение на възпитаници и другари. Не бяхме свързани единствено с учебното заведение, само че и отвън него, за което доста се веселя. Относно тоалета те ми споделиха, че желаят да съм това, което съм. Да не се пробвам да трансформирам визията си. Искаха да не се разграничавам като класна, да не съм със строга визия. Дори и на фотосеията избраха с какво да съм облечена ".

Почувствах се абитуриентка и съм признателна на класа си, показа педагожката. По думите й се е върнала още веднъж обратно в годините, сякаш преди малко е приключила.

Миглена Георгиева е възпитаничка на Природоматематическа гимназия " Иван Вазов " в Добрич. Споделя, че на бала си много се е различавала от другите зрелостници. Косата й е била направена по доста забавен метод. Тя я скъсила малко преди завършването си. И на бала никой не очаквал да е с коса до кръста. Светло синята й рокля, имитация на известна ар ен би изпълнителка, била ушита от майка й. Тогава нейна фотография от бала е оповестена в локален вестник.

Учителката описа, че 12 б клас е първият, който приключва с специалност танцьор. Освен матура по български език и литература дванадасетокласниците държат и изпит по хореография, която е с практическа и теоретична част. Теорията към този момент е предходна, следва практическата част. Паралелката приключват 17 зрелостници. Двама от тях сигурно не престават с хореография и към този момент са признати в университети, други също ще аплайват.

" 12 б клас за мен е най-хубавият клас. Най-истинският. Те демонстрираха на мен същността си – освен като възпитаници, само че и като хора ", показа Миглена Георгиева. Тя им пожелава да имат вяра повече в себе си. Да съумеят да намерят това нещо, в  което са най-хубави. И да упорстват да реализират високи резултати когато се захванат с това, което открият, че им принадлежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР