Учителка по математика казала на съдебните заседатели, че 15-годишно момче

...
Учителка по математика казала на съдебните заседатели, че 15-годишно момче
Коментари Харесай

Учителка твърди, че момче на половината от нейните години станало „много контролиращо“, след като тя забременяла с бебето му

Учителка по математика споделила на правосъдните заседатели, че 15-годишно момче станало „ доста контролиращо “, откакто тя забременяла с бебето му.

30-годишната Ребека Джойнс призна, че е нарушила разпоредбите за отбрана като учителка, като е била в контакт с момчетата в обществената медия Snapchat и по-късно ги е върнала в първокласния си апартамент. Съдът разбра, че Джойнс към този момент е била отстранена от работа в гимназията и пусната под гаранция за хипотетична полова интензивност с момче А, когато се твърди, че е взела девствеността на второ момче, известно като момче Б, от което по-късно забременяла.

Нейните изказвания в Манчестърския кралски съд Момче Б е „ следено “ бяха посрещнати с разпит от обвинителния юрист Джо Алман. Джоунс от Салфорд Куейс, Голям Манчестър, твърди, че връзката е станала полова едвам откакто тя към този момент не е учителка, само че това се утежнява и тя твърди, че момче Б е станало „ контролиращо “.

Но господин Алман сподели: „ Нека да забележим В реалност си бил на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР