Учителка от Южна Каролина бе арестувана, след като стана известно,

...
Учителка от Южна Каролина бе арестувана, след като стана известно,
Коментари Харесай

Развратна даскалица съблазнила невръстна ученичка, обещала й женитба

Учителка от Южна Каролина бе задържана, откакто стана известно, че е целувала и галила 12-годишна ученичка с особености в развиването. 27-годишната Елисън Чилтън даже изпратила на момичето известия с думите "Искам да бъда твоя брачна половинка " и "Искам да те владея ", оповестява "Мирър ".
Алисън била арестувана и заради дейностите на бащата на ученичката, който намерил откровени послания от учителката в телефона на щерка си. Той подозирал, че сред щерка му и преподавателката се случва нещо необичайно, защото те постоянно се занимавали дружно в празната класна стая. По-специално, това се случвало, когато всички възпитаници отивали на игрището, а момичето оставало с Елисън, с цел да може да си усъвършенства оценките.
Но бащата нямал доказателства за полово закононарушение, до момента в който не видял СМС-ите. По-късно момичето си признало, че учителката я целувала и галила. Според думите на родителя двете даже са правили секс. Разследването продължава. Елисън е освободена под гаранция от 30 хиляди $.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР