Учителка от Тенеси, обвинена в изнасилване на дете, е арестувана по нови обвинения след изпращане на текстови съобщения на жертвата, казва полицията

...
Учителка от Тенеси, обвинена в изнасилване на момче в дома
Коментари Харесай

Учителка от Тенеси, обвинена в изнасилване на момче в дома си, беше арестувана в четвъртък с нови наказателни обвинения, включително преследване, тормоз и принуда на свидетел, казаха властите.

38-годишната Алиса Маккомън беше арестувана преди това на 8 септември след многобройни обвинения в неправомерно сексуално поведение и неподходящ контакт с деца под 18 години, съобщи полицейското управление в Ковингтън. McCommon, учител в четвърти клас в Charger Academy, беше освободен от съда срещу гаранция от 25 000 долара. Едно от условията за освобождаването й беше, че Маккомън не може да има контакт с жертвата или непълнолетно лице, различно от собствените й деца, каза полицията.

В четвъртък Маккомън изпрати SMS на жертва, пишейки, че ще " съжалявам, че направих това“, след като се свързах с него няколко пъти от непознат телефонен номер, каза полицейското управление в Ковингтън. Тя му изпратила съобщение, използвайки „кодова дума“, младежът казал на следователите да потвърдят, че е сам, и след това тя ще изпрати „голи снимки в SnapChat“, каза полицията. McCommon също призна за сексуален контакт с момчето, каза полицията.

Началникът на полицията в Ковингтън Дона Търнър каза в изявление за новините, че полицията е „загрижена за това очевидно нарушение на нейните условия за обвързване“ и че „други може да са се свързали“.

„Продължаваме да работим в тясно сътрудничество с Окръжната прокуратура по отношение на отмяната на гаранцията на Маккомън, както и допълнителните обвинения, които продължават да се развиват“, каза Търнър.

Тя е арестувана в дома си в Ковингтън, каза полицията. Тя е задържана в затвора на окръг Типтън без гаранция, според полицията.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР