Учителка от средно училище в Южна Каролина се озова в

...
Учителка от средно училище в Южна Каролина се озова в
Коментари Харесай

Похотлива даскалица отиде на ученически купон и бързо вкара в кревата 2 пияни момчета

Учителка от приблизително учебно заведение в Южна Каролина се озова в ареста, откакто стана ясно, че е упражнила полово принуждение по отношение на двама 18-годишни възпитаници и е напила трима малолетни. Престъпленията са осъществени в нощта на 9 против 10 април на ваучър. Партито било по време на пролетната почивка. Присъстващите били под 21-годишна възраст, само че са употребявали алкохол, оповестява People.
Предполагаемите жертви на сластната преподавателка са на 18-годишна възраст, само че съгласно законодателството на Южна Каролина на учителите в междинните учебни заведения се не разрешава да имат интимни връзки със свои възпитаници, без значение дали са пълнолетни, или не. На 28-годишната преподавателка по британски език Бритни Уетцел е наложена мярка за неотклонение „ подписка”.
Друга служителка в школото, която също е участвала на шумното празненство, се оказа на подсъдимата пейка за разпространяване на алкохол измежду малолетни. 23-годишната асистентка Акина Андрюс също е с мярка за неотклонение „ подписка”./БЛИЦ
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР