Учителка от Асенoвград се нуждае от спешна финансова подкрепа, за

...
Учителка от Асенoвград се нуждае от спешна финансова подкрепа, за
Коментари Харесай

Учителка от Асенoвград се нуждае от 10 000 лева за спешна операция

Учителка от Асенoвград се нуждае от незабавна финансова поддръжка, с цел да й бъде осъществена интервенция на гръбначния дирек. 50-годишната Милена Ковачева е учител по музика и майка на момиченце.
Всичко почнало, когато й разкрили дискова херния, преди няколко години. До момента са й направени две интервенции, след които е успявала да се движи, само че постепенно и мъчно. Ходела е и на работа. В последните месеци положението й се е влошило и болезнеността в ставите се нараснала. Изследвания посочили, че има увреждане на 4-ти-5-ти прешлен от гръбначния дирек. Това би могло да се поправя оперативно, като се вгради специфична подсилваща пластина.
Вече е планувана и дата за третата интервенцията – 03.10.17 година, която ще бъде осъществена в плевенска болница. За задачата е нужна сумата от 10 000 лв., която е непостижима за фамилията на Милена Ковачева. Медиците са предизвестили, че в случай че интервенцията не бъде осъществена съществува риск дамата да остане парализирана. Досега благодетели в името на идеята са станали близки и възпитаници на учителката, като към този момент са събрани съвсем половината от средствата. Ковачева се тормози да споделя своята потребност от помощ.
С историята на учителката по музика инцидентно се срещнала друга асеновградчанка – Славка Бокикова. Тя, дружно със своя другарка решили да оказват помощ и по този начин се родила концепцията да провеждат акция за набиране на средствата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР