Учителка, обвинена в извършване на сексуални действия с двама тийнейджъри,

...
Учителка, обвинена в извършване на сексуални действия с двама тийнейджъри,
Коментари Харесай

Учителката Ребека Джоунс донесе розово бебешко боне в съда, за да „събере симпатии“, каза журито

Учителка, упрекната в осъществяване на полови дейности с двама младежи, донесе розово бебешко кепе на процеса си, с цел да „ събере състрадание “, съд е чул.

30-годишната Ребека Джойнс призна, че е нарушила разпоредбите за отбрана като преподавател, като е била в контакт с момчетата в Snapchat, преди да ги предложения в жилището си в Salford Quays, в Salford, Голям Манчестър. Тя към този момент беше отстранена от работа и беше пусната под гаранция за хипотетичен секс с детето, известно като момче А, 15, когато тя прави секс с ученика - известно като момче Б, 16, от който по-късно забременя. Нито едно дете не може да бъде разпознато.

Джойнс от Pensby Road, Wirral, отхвърли да е имало полова интензивност с момче A. Неговата сперма е открита от нейните чаршафи. Тя твърди, че връзката с момче Б е почнала откакто е изгубила работата си като учителка, като твърди, че не е осъществено законово закононарушение. Съдебните заседатели на Кралския съд в Манчестър чуха Джоунс и момчето B да спорят и не м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР