Учителка, която спеше с двама от учениците си, водеше двоен

...
Учителка, която спеше с двама от учениците си, водеше двоен
Коментари Харесай

Учителка, която спеше с двама ученици, водеше „двоен живот“ и „се държеше като една от 11-класниците“

Учителка, която спеше с двама от учениците си, водеше „ двоен живот “ и се държеше „ като че ли беше един от 11-те ”, сподели вътрешен човек от учебно заведение.

30-годишната Ребека Джоунс беше наказана предходната седмица за полова интензивност с деца, от едно от които забременя. Съдебният развой разбра по какъв начин Джойнс е злоупотребила с позицията си на „ хубава “ и „ подобаваща “ учителка и е правила непоносим секс с две младежи, наречени „ Момче А “ и „ Момче Б “, които са били влюбени в нея.

Съобщава се, че абсурдът е провокирал „ токсична “ среда в междинното учебно заведение в Голям Манчестър, където „ комплицирани “ членове на личния състав споделят, че на учителите към този момент не се има вяра. Един сподели: „ Те изцяло стопираха да ни се доверяват “, добавяйки, че започнаха да се въртят клюки, че Джоунс купува алкохол на младежи, които тя предложения в жилището си на празненство.

Но опозорената учителка в никакъв случай не е участвала работни събития или са общували с сътрудници „ на персонално равнище “, макар че са имали положителни връзки с тях. Б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР