Учителка е пияната жената, блъснала и убила 17-годишния Габи в

...
Учителка е пияната жената, блъснала и убила 17-годишния Габи в
Коментари Харесай

Пияната шофьорка, убила тийнейджър е учителка, опитала да измие кръвта от колата

Учителка е пияната дамата, блъснала и умъртвила 17-годишния Габи в Търнава, заяви BulNews.

Припомняме, че пътният случай стана на 29 юни, на улица " Георги Димитров " в селото, а за него заяви медията ни.

Габи, който родом е от Алтимир, е живеел със 70-годишната си баба, която се грижела за него, защото майка му живее и работи в чужбина. Той се прибирал от работа с велосипеда си, когато бил затрит на тротоара от лек автомобил " Ауди " А4. Колата била ръководена от 39-годишната В. В.

Жената не направлявала непрестанно транспортното средство и не осъществявала зрителен надзор върху пътното платно. Вследствие на дейностите ѝ настъпил удар с предната дясна част на колата ѝ в задната гума на движещия се пред нея велосипед. Жената не могла да спре автомобила и влачила тялото на момчето към 50 метра, а по-късно се пробвала да измие колата си от кръвта. Малко по-късно дошъл и татко ѝ, който я откарал до дома ѝ, описват родственици за починалото момче.

39-годишната жена е била арестувана часове след злополуката за период до 72 часа, като от Апелативна прокуратура-София оповестиха, че същата има и други нарушавания на пътя.

Колелото на убития младеж е в полицията, само че колата на учителката е в дома ѝ. Близки на момчето считат, че се вършат опити случая да бъде потулен.
Часове след злополуката поданици на Търнава затвориха краткотрайно пътя в сектора, където е станал съдбовният случай.

И тази заран околните на умрелия Габриел се събраха на мястото на нещастието, с цел да изискат заслужено правораздаване и да се слагат ограничители на скоростта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР