Учителка е арестувана за секс със 16-годишен ученик. Алисия Мари

...
Учителка е арестувана за секс със 16-годишен ученик. Алисия Мари
Коментари Харесай

Искам да усетя ръцете ти по тялото си, написа 28-годишна даскалица на свой ученик и го завлече в парка да правят секс

Учителка е задържана за секс със 16-годишен възпитаник. Алисия Мари Реди, която преподавала британски език в учебно заведение в Пенингтън, щата Ню Джърси, дала телефона си на собствен възпитаник и го добавила в листата си с другари в Snapchat, оповестява ABC News. През февруари тази година момчето ненадейно получило известие от 28-годишната даскалица, което гласяло: „ Искам да усещам ръцете ти по тялото си”. Три седмици след старта на виртуалната им връзка, учителката завела младежа в парка и двамата правили секс.



Сигналът против преподавателката без задръжки е подаден в полицията на 20 ноември. От администрацията на учебното заведение декларират, че са се обърнали към органите на реда незабавно щом са научили за случилото се.



Междувременно се оповестява, че откакто съблазнила ученика си, преподавателката се преместила в щата Мериленд и почнала да преподава в девическо учебно заведение край Балтимор.

Реди е арестувана от полицията. Тя е упрекната в полово принуждение, противозаконен контакт с малолетен, потребление на обществената мрежа за закононарушение и корупция против малолетен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР