Учителите в Оукланд, Калифорния, планират пропалестинско преподаване“, насрочено за Сряда,

...
Учителите в Оукланд, Калифорния, планират пропалестинско преподаване“, насрочено за Сряда,
Коментари Харесай

Учителите в училищен район в Оукланд планират пропалестинско „преподаване“, помолете учениците да нарисуват ционистки лидер

Учителите в Оукланд, Калифорния, възнамеряват пропалестинско „ преподаване “, планувано за Сряда, 6 декември, съгласно документи, получени от Fox News Digital.

Суперинтендантът на Обединения учебен окръг на Оукланд, Кайла Джонсън-Трамел, издаде предизвестие към учителите, които възнамеряват да проведат неразрешеното събитие, което съгласно нея не е в сходство с просветителния протокол на дистрикта.

„ Искам още веднъж да изясня, че нашето очакване е всички преподаватели, във всяка класна стая в целия окръг, да поемат съществено отговорността си да се придържат към правилата на образованието и да държат персоналните си убеждения отвън класната стая “, сподели тя в изказване, споделено с Fox News Digital.

Материалите, включени в образователните запаси на Oakland Teach-In, карат децата в начална учебна възраст да нарисуват по какъв начин съгласно тях наподобява един ционистки водач и какво е определението за кръвопролитие.

A Учител от началното учебно заведение в Линкълн, който беш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР