Учителите от независимия училищен район Amarillo в Амарило, Тексас, потвърдиха,

...
Учителите от независимия училищен район Amarillo в Амарило, Тексас, потвърдиха,
Коментари Харесай

Дете в детска градина в Тексас загуби битката с COVID

Учителите от самостоятелния учебен регион Amarillo в Амарило, Тексас, потвърдиха, че един от учениците в детската градина е умрял от COVID-19. Самоличността на жертвата не е обявена и не е ясно дали детето е имало други болести.

Градският шеф по публично здраве Каси Стоутън показа своите съболезнования на конференция в сряда.

" Ние сме с разрушено сърце и нашите мисли и молебствия се насочат към съответното семейство и всяко семейство, което е изгубило някого ", сподели Стоутън „ Знаем, че тази болест е повлияла на нашата общественост, на нашата страна, на нашия свят и на всеки, който е изгубил някого “.

В сряда, 4 ноември, минимум 1616 американци са умряли от ковид а - най-вече от 27 юли. Експертите по публично опазване на здравето предизвестяват, че може да настъпят повече смъртни случаи, като хоспитализациите доближават рекордно високи стойности в 18 разнообразни щати, най-вече в Средния Запад.

Д-р Антъни Фаучи, шеф на Националния институт по алергия и инфекциозни заболявания и член на оперативната група по въпросите за ковид а на Белия дом, предизвести, че Съединени американски щати е в заплаха, защото случаите на COVID-19 скачаст стремглаво.

Fauci добави, че лечебните заведения към този момент са " доста по-добре готови " и имат по-добро схващане за това по какъв начин да се лекуват пациенти с COVID-19 и да се избегне високата смъртност от април и май. Той обаче е угрижен за актуалните скокове в селските региони с по-малки лечебни заведения.

„ Това е доста повече за някои щати като Юта, Невада, Южна Дакота, Северна Дакота, където... те в никакъв случай не са имали много добър запас от кревати за интензивно лекуване и сходни неща. Надявам се, че ще се оправят, само че въпреки всичко съществува риск, че с увеличение на скоростта, потенциалът им ще остане без привършване ”, сподели Фаучи
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР