Учителите и директорите - те ли са длъжни да ни

...
Учителите и директорите - те ли са длъжни да ни
Коментари Харесай

Тази гледка в Карлово подразни жена, тя се обърна към учителите и директорите ВИДЕО

Учителите и шефовете - те ли са длъжни да ни учат на хигиенични привички?

Магдалена Аризанова призова директорите и учителите от СУ " Васил Левски " и ОУ " Св. Св. Кирил и Методий " в град Карлово да научат възпитаниците си на най-елементарни хигиенични привички и държание отвън учебните заведения и домовете им. Причината е, че дамата е останала възмутена, откакто е видяла каква нечистотия са сътворили след себе си учениците.

" Ежедневно пред къщите против спирката на учебните рейсове, извозващи учениците към другите обитаеми места сме длъжни да се “радваме “ на сходни гледки! Фасовете, кутии от храна, салфетки, вилички, пластмасови бутилки и кенчета бяхме обрали сутринта, преди да минат по обяд представители на бъдещето на благата ни Родина и да плюят люспите от семки по тротоара! ", написа Магдалена Аризанова.

Според Магдалена родителите на са се справили добре с възпитанието на отрочетата си.

" Неуважаемите родители не са си помислили даже, че би трябвало да научат и да възпитават отрочетата си, а освен да ги родят, изхранват и обличат! ", добави тя.

След няколко дни жената се зарече да снима резултатите от възпитателните ограничения на учителите и родителите. Тя разяснява, че не укорява представителите на просветителната активност, а ги приканва да попълнят неналичията от фамилията.

" Ей, тези даскали значи, една работа не могат да свършат като хората. То бива неблагоприличие, но чак пък толкова… Аз единствено не разбирам, вие за какво не им направихте забележка. Аз все си мисля, че главната функционалност на учебното заведение е просветителна, не възпитателна ", написа Надежда Р. в мненията под поста.

" Маги, това би трябвало да се научи вкъщи ", разяснява Елена М.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР