Учители се оплакаха от мизерни условия в хотел на морето,

...
Учители се оплакаха от мизерни условия в хотел на морето,
Коментари Харесай

Учители се оплакаха от мизерни условия в хотел в Слънчев бряг

Учители се оплакаха от мизерни условия в хотел на морето, където са настанени . Преподавателите отишли на образование по план за повишение на квалификацията, само че били сюрпризирани от изискванията в хотела в Слънчев бряг.
" Почувствахме се унизени. Настанени в детски лагер, със сръбско озвучаване, 20 кв. метра и бели пластмасови столове, за 20 души - " конферентна зала ", описа пред Станимира Мушакова, учител в пловдивско учебно заведение.
Педагозите са възмутени от изискванията във въпросната база, която в действителност носи името Младежки център Sunny Land и е към хотел Sunny View Central. Според тях, изискванията са  били под санитарния най-малко, а храната - извънредно неприятна . " Поне да ни кажат какво тъкмо ни сервират, защото не се схваща ", недоумява още Мушакова. Нейната колежка Мая Иванова описа също по този начин, че групите учители, които са били по-рано на образованието, са предизвестили пловдивските преподаватели, че изискванията не са положителни. Потърпевшите се чудят и за какво, в случай че от три месеца разнообразни групи преподаватели се редуват на образование на това място, никой до момента не е подал сигнал .

Учителите споделиха още, че са ги настанили в стаи с по 3 или 4 кревати, които в действителност представлявали двойни мръсни матраци . Педагозите описаха, че в младежкия център са отседнали и юноши на състезателен лагер.
Мая Иванова показа за случай, в който дружно с още трима свои сътрудници засяда в асансьор в базата. Тя изрази отвращение, че едвам на 30-та минута се е отзовал механик, който да ги изведе от авариралото оборудване.

потърси за коментар туроператора, който е провел пътуването и настаняването на учителите по оперативната стратегия " Наука и обучение за образован напредък ". По думите на Ефрем Ефремов, шеф на компанията " Пролог 2015 " ООД, до този миг до него не са достигали недоволства за изискванията в хотела . Той изясни, че компанията му се стреми съгласно отделените средства по оперативната стратегия да направи оптималното за учителите.

Във връзка със засядането в асансьора Ефремов означи, че е предизвестил, че асансьорът е дребен и в него не би трябвало да се качват повече от трима души. Според Ефремов механик е дошъл на 12-та минута от подаването на сигнала за случая . По отношение на шума шефът разясни, че до 23:00 ч аса се преустановяват всички веселби навън, както е по разпоредба. Ефрем Ефремов акцентира, че до момента са били направени 12 инспекции от представители на оперативната стратегия и Министерството на образованието и науката, като още един път съобщи, че се старае да предложи оптималното по отношение на наличното финансиране. 
Междувременно наша инспекция в уеб страницата на Туристическото ведомство откри, че " Пролог 2015 " има застраховка " Отговорност на туроператора " с " Евроинс ", годна до 11.01.2020 година

Същевременно от младежкия център Sunny Land обявиха, че няма човек от лятното образование за учители, който да не се храни в ресторанта въз основата . Оттам въпреки всичко признаха за обособени случаи на недоволства по повод качеството на храната. Що се касае до случая с асансьора, от младежкия център бяха безапелационни, че той е бил претрупан.
А пострадалите педагози с подигравка установяват, че " тези условия явно са подобаващи единствено за учители и деца ".
По тематиката работи Румен Скрински
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР